Afbeelding
Foto:

Meet and greet in Parkwijk

HILLEGOM n Hozo houdt donderdag 16 mei van 16.00 uur tot 18.00 uur een Meet and greet in Parkwijk aan de Parklaan 2.

Deze bijeenkomst is speciaal voor mensen die willen werken of leren in de zorg, toe zijn aan een nieuwe uitdaging of zich als vrijwilliger willen inzetten voor de ouderen in Hillegom. Tijdens deze middag kunnen geĂ¯nteresseerden op een leuke en informele manier kennismaken met HOZO. De medewerkers vertellen graag welke mogelijkheden er binnen HOZO op het gebied van werken en leren zijn en waarom zij hun werk zo leuk vinden.

Ook mensen zonder ervaring of diploma zijn van harte welkom om tijdens de Meet and greet te ontdekken of werken of leren in de zorg iets voor hen is. Voor meer informatie: bel 0252 – 576 500, mail: info@hozo.nl of kijk op de site: www.hozo.nl.


Musical Hakuna Matata

regio n Stichting Hakuna Matata houdt maandag 13 mei een informatie-avond over hun nieuwe productie: "JC 2.0". Deze musical zal in april 2020 opgevoerd worden, ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Heilig Hartkerk in de Zilk.

De musical is gebaseerd op de legendarische rockopera "Jesus Christ Superstar" van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, voor deze gelegenheid bewerkt door Ied van Lierop en Joop Slijkerman. Het verhaal over de laatste weken van het leven van Jezus. In 1995 is deze musical uitgevoerd, ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Heilig Hartkerk. Nu, 25 jaar later, gaan we deze prachtige musical nogmaals uitvoeren in een eigentijds jasje.

Voor deze musical zoekt de organisatie enthousiaste mensen die samen met de andere deelnemers deze musical vorm willen geven. Iedereen vanaf ongeveer 16 jaar is van harte welkom. Naast deelnemers zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers die zich op een andere manier willen inzetten zoals decorbouw, kleding maken, schminken, kappen of allerlei andere hand- en spandiensten.

De informatieavond op maandag 13 mei begint om 19.30 uur in de bovenzaal van het parochiehuis (ingang aan de achterzijde) Beeklaan 15 in de Zilk. Voor meer informatie: www.hakunamatata-dezilk.nl of stuur een e-mail naar info@hakunamatata-dezilk.nl.


Gratis varen met klassieke salonboot

Regio n De klassieke salonboot De heere Schouten vaart tijdens Bevrijdingsdag 5 mei gratis over het Joppe. Dit gebeurt ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van de stichting die de eeuwenoude notarisboot beheert.

Het voetveer wordt bediend door vrijwillige schippers die de wandelaars overzetten. Normaal geldt een tarief van 2 euro per wandelaar, maar vanwege het jubileum wordt op deze dag kosteloos overgezet. De Zwanburger wandelroute geldt als een van de fraaiste wandelingen van het land en is in totaal ruim 7 kilometer lang. De heere Schouten kan per overtocht 12 passagiers vervoeren. De salonboot is in de zomermaanden in de vaart op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 10.00 en 16.30 uur. Meer info: www.zwanburgerroute.nl.

Afbeelding