Niet in alle gezinnen is er geld voor sport- of muziekles. Het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds helpen veel van deze gezinnen, zodat de kinderen niet buiten de boot vallen.
Niet in alle gezinnen is er geld voor sport- of muziekles. Het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds helpen veel van deze gezinnen, zodat de kinderen niet buiten de boot vallen. Foto: pr

Hillegom n Tijdens de meivakantie zijn er workshops in de muziekschool. De workshops zijn speciaal opgezet voor jonge kinderen die het leuk vinden om muziek te maken.

Veel kinderen vinden het erg leuk om muziek te maken en zouden graag eens op een echt drumstel, keyboard of dwarsfluit willen spelen. Vrijdag 10 mei krijgen zij deze kans en kunnen zij een kijkje nemen in de muziekschool en muziek maken op al deze instrumenten. De workshop Muziek voor Peuters is van 10.00 tot 10.30 uur. De workshop Probeer een Instrument is van 11.00 tot 12.00 en bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar. Beide workshops zijn gratis. Inschrijven via: info@hillegomsemuziekschool.nl.