Samen eten in 't KrantCafé

ONTMOETEN n Bij 't KrantCafé in 't Poelhuys (Vivaldistraat 4) kunnen senioren dinsdag 25 juni tussen 12.00 tot 14.00 uur genieten van een uitgebreid Chinees buffet. In samenwerking met Oriëntal Restaurant China City, Vivaldistraat 33A, wordt navolgend menu uitgeserveerd: bami of nasi, babi pangang, foe yong hai, tjap tjoy, kip met zwarte bonensaus, saté, miniloempiaatjes en kroepoek. In een ontspannen sfeer kunt u kennismaken met andere dorpsgenoten. De kosten per persoon bedragen 9,50 euro inclusief een drankje. Inschrijven voor de lunch kan van 17 t/m 21 juni op werkdagen (met uitzondering van donderdag) tussen 10.00 en 12.00 uur bij de gastdames of -heren. 't KrantCafé sluit het seizoen 2018-2019 af op vrijdag 28 juni. Het nieuwe seizoen start op maandag 2 september.


Geslaagd!

examens n Zoals gebruikelijk rond deze tijd heeft LisserNieuws een speciale felicitatiepagina voor de geslaagde eindexamenkandidaten van het voortgezet onderwijs. Woensdag 12 juni maken alle middelbare scholen bekend welke leerlingen zijn geslaagd. In de loop van de middag zullen weer vele rugtassen en vlaggen buiten hangen. Iedereen die de geslaagden op een originele wijze wil feliciteren, mag op gratis een felicitatieadvertentie plaatsen. Wat heeft de redactie hiervoor nodig? Mail een foto, liefst staand (portrait) en in hoge resolutie (minimaal 1 MB) met een kort felicitatietekstje van maximaal 30 woorden naar: redactie@lissernieuws.nl. Vergeet in de tekst niet de naam van de geslaagde én de afzender te vermelden. Mail tekst en foto vóór zondag 16 juni. Maar wees er snel bij, want er is één pagina beschikbaar en vol is vol.


ABBA Tribute

MUZIEK n In De Greef, Ruishornlaan 21, speelt vrijdag 21 juni ABBA Tribute live. ABBA, wie kent deze popgroep uit de jaren 70 en 80 niet? In 2013 startte ABBA Tribute met avondvullende optredens. Ze proberen zo dicht mogelijk bij de originele uitstraling te komen. Twee topzangeressen en goede muzikanten zorgen voor een nostalgische avond met sfeervolle muziek voor jong en oud. In 2018 hebben zij voor zo'n 200 dansende en meezingende bezoekers opgetreden. Tickets à 15 euro zijn verkijgbaar via www.abba-tribute.nl. Aan de deur bedragen de tickets 20 euro. De Greef is geopend van 20.00 tot 01.00 uur.