Doe mee met laatste Zwemmaatjes voor de vakantie

Lisse n Inwoners die graag willen zwemmen, maar dit wegens bepaalde beperkingen niet kunnen, krijgen de kans om samen met hun 'maatje' te zwemmen in De Waterkanten.

Zwemmaatjes is een samenwerking tussen WelzijnsKompas en Sportfondsen Lisse en het wordt ondersteund door de Edwin van der Sar Foundation. Iedereen is 1 juli welkom om samen met bijvoorbeeld partner, vriend, buurvrouw, familielid of mantelzorger (je 'maatje') op eigen tempo te bewegen in het warme water van Sportcentrum De Waterkanten. Het is erop ingericht dat iedereen zonder problemen kan gaan zwemmen. Liften, speciale tilliften en rolstoelen en rollators zijn aanwezig. Doordat het deelnemersaantal flink is toegenomen, is WelzijnsKompas op zoek naar vrijwillige zwemmaatjes (vrijwilligers die het leuk vinden om samen met iemand te bewegen in het water).

Om deel te nemen aan Zwemmaatjes of bij interesse als vrijwilliger kan je contact opnemen worden met buurtwerker Dionne Scheepmaker: d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-453 315 45, of meld je digitaal aan via www.sportfondsenlisse.nl. Aanvang is 11.45 uur. Meedoen kost 5 euro per duo, incl. een kopje koffie/thee. In augustus is er geen Zwemmaatjes. De eerstvolgende keer is 2 september.