Activiteiten bij Speeltuin Marijke in de zomer

LISSE n Bij Speeltuin Marijke aan de Crocussenstraat 3a is er de komende tijd, naast gezellig spelen, genoeg te doen.

Zo is er 28 juni een meidenavond van 19.00 tot 21.30 uur. Wil je meedoen? Schrijf je dan in via secretaris@svmarijke.nl.

Op 17 juli vindt de krijtwedstrijd plaats, van 13.30 tot 15.30 uur. Voor alle kinderen heerlijk krijten op het plein. Voor iedereen is er een plekje en wellicht een prijsje. Deze middag stond aanvankelijk gepland voor 12 juni, maar is verplaatst.

Schrijf het vast in je agenda: op vrijdag 30 augustus is er weer de gezellige tentendag, van 13.00 tot 20.00 uur. Aansluitend is er voor de kinderen vanaf 7 jaar de tentennacht (van 20.00 uur tot zaterdag 31 augustus 10.00 uur). Inschrijven voor beide evenementen via secretaris@svmarijke.nl.


Picknickconcert Da Capo in Mondriaanpark

Lisse n Da Capo verzorgt komende zondag, 23 juni, een bijzonder concert. De muzikanten zullen - na het succes van vorig jaar - in de buitenlucht optreden, in het Mondriaanpark wel te verstaan.

Een park vol bezoekers, picknickkleedjes, manden, lekkers en spelende kinderen. Dit was vorig jaar het gevolg van het nieuwe initiatief van Da Capo. Ook dit jaar kan iedereen weer gratis aanschuiven voor een gezellige samenzijn van 12.30 tot 13.30 uur. Dus pak een mandje in met wat lekkers, kom een plekje zoeken en geniet van een fijn begin van de zondagmiddag! Mocht het slecht weer zijn, dan wijkt Da Capo uit naar 't Speelkwartier aan de Hannie Schaftlaan 1a.