Afbeelding
Foto:

Computerhulp in De Beukenhof

Lisse n Elke eerste dinsdag van de maand kunt u in De Beukenhof, Eikenlaan 2, terecht met vragen over de computer.

Ook op dinsdag 6 augustus van 10.00 tot 12.00 uur is een vrijwilliger van de Computergroep, aangesloten bij de Stichting De Paraplu, aanwezig om problemen te helpen oplossen. Voor een vlotte afwikkeling is het gewenst dat men de vragen vooraf mailt naar computerinloop@gmail.com. Daarbij is van belang dat men vermeldt welk type computer (desktop-pc, laptop, tablet of smartphone) en welk besturingssysteem (Windows, Android of iOS) het betreft. Zo kan de vrijwilliger de afspraak, die vooraf wordt bevestigd, zich goed voorbereiden.

De vragen kunnen desgewenst via e-mail beantwoord worden; dit is vooral handig voor wie het spreekuur in De Beukenhof niet kan bezoeken. Stuur in dat geval de vragen eveneens naar het bovenstaande e-mailadres.


Zestig jaar

BEINSDORP n In De Hillegommer van vorige week was te lezen dat Jannie en John van der Lans- Buckens dinsdag 30 juli hun 60-jarig huwelijksfeest vierden.

Een half jaar eerder, op 24 december 1958 trouwden zij op het Hillegomse gemeentehuis. Abusievelijk stond vermeld dat dit op 24 december 2018 was. Een storende typefout.


Hittegolf

foto n Deze week lopen de temperaturen op richting 38 graden en sneuvelt wellicht het warmterecord uit 1944.

De redactie is benieuwd hoe haar lezers de hitte te lijf gaan. Extra ijsje, deuren dicht, of juist open. Veel naar het zwembad of een zwembad in de tuin? En hoe doen de (huis)dieren het? Maak een leuke/bijzondere/originele foto hoe u de warmte bent doorgekomen en stuur deze naar de redactie. De mooiste foto('s) worden beloond met een mooie plek in deze krant. Stuur uw foto met naar redactie@dehillegommer.nl.