Vrijwilligers gezocht voor Festival der Ontmoeting

Hillegom n WelzijnsKompas organiseert in samenwerking met Bewust Bollenstreek op zaterdag 12 oktober het Festival der Ontmoeting in de Kulturele Raad aan de Prinses Irenelaan 16.

Het wordt een feestelijke dag met interessante en inspirerende workshops en sprekers, creatieve (kinder)activiteiten, theater, dialogen, muziek, informatie over lokale ontmoetingsactiviteiten en nog veel meer leuks.

Het wordt een dag waarop mooie ontmoetingen centraal staan en iedereen écht gezien wordt. Bezoek het Festival der Ontmoeting en ga met een lach op het gezicht en vol inspiratie weer naar huis. De organisatie nodigt iedereen, zowel jong als oud, uit om zaterdag 12 oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur dit festival te bezoeken. Deelname is gratis.

Zin om een activiteit te organiseren tijdens het Festival der Ontmoeting? Of meehelpen als vrijwilliger tijdens deze dag? De organisatie zoekt gastheren/dames, technici en mensen die het leuk vinden om de kinderactiviteiten te begeleiden. Neem contact op met Carlijn French, c.french@welzijnskompas.nl / 06-45 162 321. Meer informatie is te vinden via www.welzijnskompas.nl/sociale-contacten.

Het Festival der Ontmoeting vindt plaats in het kader van het Jaar vol Ontmoeting. Tijdens dit jaar vinden er diverse dialoogtafels en vriendschappelijk speeddate bijeenkomsten plaats. Begin juli is het tijdschrift Elkaar Zien uitgegeven. Het doel is om mensen met elkaar te verbinden. Wie weet roept het op tot nóg meer mooie ontmoetingen en initiatieven.