Culinaire hoogstandjes

Regio n Liefhebbers van lekker eten kunnen hun hart ophalen in Noordwijkerhout, komend weekend. Zaterdag 10 augustus van 16.30 tot 23.00 uur en zondag 11 augustus van 15.00 tot 21.00 uur laat de lokale horeca haar beste gerechten proeven tijdens de jaarlijkse Noordwijkerhout Culinair.

Rondom de Witte Kerk kunnen bezoekers weer kennismaken met de lekkerste hapjes en drankjes. Zoals ieder jaar is het weekend van Noordwijkerhout Culinair een plek waar veel Noordwijkerhouters samen komen om samen een culinaire reis te maken. De toegang is natuurlijk gratis. De NOV maakt gebruik van muntjes voor de verkoop van eten en drinken.


Zorg- en welzijnsbeurs

Hillegom n HOZO houdt zaterdag 26 oktober een Zorg- en welzijnsbeurs.

Dit jaar bundelen HOZO en AC Media & Events hun krachten om de bezoekers te kunnen trakteren op nog meer diversiteit. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen.

Op de Zorg- & welzijnsbeurs, die wordt gehouden in Bloemswaard en Dienstencentrum Elsbroek, zullen diverse standhouders staan met producten, informatie en advies op het gebied van zorg, welzijn en lifestyle. Daarnaast zijn er verschillende demonstraties en activiteiten. Ook is er muziek en horeca. De beurs is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.

Datum: 26 oktober 2019; tijd: 11:00 – 16:00 uur; locatie: Bloemswaard en Dienstencentrum Elsbroek, Garbialaan 3/Abellalaan 1, Hillegom.

Voor meer informatie: Annemiek Cornelissen, acornelissen@snelnet.net, 06 – 518 41 259 of Martine van Dijk, m.vandijk@hozo.nl, 0252 – 576 500.


Start tweede groep TBB

regio n Theaterimprovisatie Bewust Bollenstreek (TBB) start na de zomervakantie, op dinsdagavond 3 september, een tweede groep Theaterimprovisatie voor volwassenen.

De eerste groep zat zo snel vol, dat besloten is deze tweede groep te starten. Wie interesse heeft kan zich nu aanmelden voor een blok van negen lessen van 18.45 tot 20.15 uur. De lessen worden gegeven in de theaterstudio van het Teylingen College in Noordwijkerhout door ervaren docente Nicolette Terhaag-Alkemade van De Makers Theater. Men leert basistechnieken als opbouwen van spelconcentratie, incasseren-reageren, conflict uitdiepen en in het moment spelen.

Ervaring is niet nodig. Plezier, energie, fantasie en samenspel staan voorop.

Meer informatie en aanmelden via de agenda op www.bewustbollenstreek.nl.