Eetcafé Salvatori in de maand september

LISSE n De vakanties zitten er weer op. Eetcafé Salvatori aan de Wagenstraat 33 start het nieuwe seizoen vol goede moed.

Wie op een gastvrij en gezellig adres in alle rust en in een goede ambiance bij elkaar wil komen om van een heerlijke maaltijd te genieten, kan zich nog opgeven voor het eetcafé op 11 september. Op de vierde zet team Rob een uitgekiend menu op tafel, maar de inschrijving daarvoor is al geweest. Team Ellen treedt op de 11e aan met een smakelijke hap. Van harte welkom met de van ouds gebezigde slogan: Kom genieten en ontspannen en vergeet niet uw mok mee te nemen! Zaal open vanaf 17.30 uur, maaltijd van 18.00 tot 19.30 uur. Kosten: volwassenen 5 euro, kids t/m 12 jaar 3 euro. Aanmelden steeds op maandag bij Anneke Boogerd op 06 41970366. Buurtbewoners bellen tussen 08.30 en 09.00 uur, vrije aanmelding van 09.00 tot 10.00 uur. Let op: maximaal twee aanmeldingen per telefoontje.


Burgemeester opent kringloop Woord en Daad

LISSE n Burgemeester Lies Spruit opent woensdag 11 september om 15.00 uur de deuren van de Woord en Daad Kringloopwinkel aan de Koninginneweg 101. De organisatie achter de kringloopwinkel nodigt iedereen uit om deze opening bij te wonen. "Het is de eerste mogelijkheid om de nieuwe winkel te bewonderen en uw slag te slaan. Deze dag zijn wij geopend tot 17.30 uur."


Poelpolder Park Event viert lustrum

LISSE n Met het feest van de voorgaande edities nog in het geheugen organiseert Evangelie Gemeente Lisse voor de vijfde keer het Poelpolder Park Event in het Mondriaanpark.

Het belooft zondag 8 september vanaf 14.00 uur een mooie middag te worden voor alle leeftijden. Met gezelligheid, heerlijke livemuziek, een inspirerende spreker, ontspannende activiteiten voor kinderen (zoals een springkussen) en gratis lekkernijen en drankjes. Dit jaar pakt de organisatie uit met een schaapherder met schapen en een barista. Meer info: www.eglisse.nl.