Nieuwe 'happy' activiteit in De Meerkoet

LISSERBROEK n In De Meerkoet aan de Krabbescheerstraat 1 opent woensdag 18 september de Happinez Club.

Een primeur in de streek op het gebied van training die je happyhormonen aan het werk zet. Happinez Club geeft trainingen in zen-stijl waar je lichaam en je hart van gaan bruisen. De club heeft drie soorten training: Happinez – ShinZen Yoku – Flow. Waarvan één outdoor, Happinez is actief (Yang) en Flow is inactief (Yin), die elkaar aanvullen en in balans houden. De trainingen Happinez en Flow worden gegeven in de woonkamer van De Meerkoet. Flow is van 19.15 tot 20.15 uur en Happinez van 20.30 tot 22.00 uur.

Gelukshormoon

Happinez is: 7 gelukshormonen-lachyoga-dansen-zingen-mediteren-Zentraining. Flow is: The Do Nothing Club. De kunst van het niet doen. "Wu Wei" geeft focus en briljante inzichten en zicht op de dingen in je leven die er écht toe doen. Iedereen is welkom en 18 september zijn de lessen gratis. Er kunnen maximaal 22 mensen per training meedoen, dus aanmelden indien je verzekerd wilt zijn van een plek.

De telefoon mag je thuis laten, neem wel yogamatje en kussen mee

De training is op sokken of blote voeten, geen schoenen in de ruimte en telefoons mag je thuislaten. Wel graag een matje en meditatiekussen meenemen. Voor de vervolgtraining is een losse les 5 euro. Een 10-rittenkaart kost 30 euro. Happinez Club gaat het hele jaar door en is alleen in december gesloten.

Happinez Club is een initiatief van de Zen Whisperer "Simplicity is the Key to Brilliance".

Voor meer informatie en aanmelding kun je bellen of texten: 06-11 48 35 29.