Afbeelding
Foto:

Maartje & Kine bij Kulturele Raad

Hillegom n Het muzikale duo Maartje& Kine is zaterdag 5 oktober om 20.30 uur te zien in de Kulturele Raad met hun voorstelling 'Hoge Noot'. Met dit optreden start het nieuwe Hillegomse theaterseizoen.

Maartje & Kine maken muzikale comedy. Hun stijl is een combinatie van klassiek en modern, altijd met een verfrissende blik op de actualiteit. Middels hun ontwapenende aanwezigheid op het podium brengt dit unieke duo op een eigentijdse manier het oude cabaret terug in het theater. Zij maken gebruik van elf verschillende muziekinstrumenten.

Maartje en Kine genieten landelijk bekendheid door hun optredens bij podium Witteman, DWDD, Lowlands, Concert at Sea en hun columns op radio 2 en 3 FM.

'Hoge Noot' met mooie solo's en muzikale sketches en een flinke dosis humor, is hun vierde landelijke theatertour.

De Kulturele Raad biedt dit seizoen een gevarieerd programma theatervoorstellingen van landelijk bekende artiesten. Naast kaarten per voorstelling biedt de organisatie ook de Uitpas aan voor een serie voorstellingen, met aantrekkelijke korting.

Kaarten voor losse voorstellingen en de Uitpas zijn te bestellen op onze website www.scbh.nl en bij Frank Evers.


Nieuw cursusseizoen van start

Hillegom n Bij De Kulturele Raad Hillegom gaat het nieuwe cursusseizoen van start. Donderdag 19 september is er een open avond van 19.00 tot 21.30 uur.

Op deze avond zijn veel docenten aanwezig, zodat belangstellenden vast kunnen kennis maken met de docent van de cursus waarin zij interesse hebben.

De docenten van Tai Chi geven deze avond een demonstratie.

De organisatie verklapt alvast dat het een 'leuk, interessant en creatief cursusprogramma' is.

Nieuw zijn onder meer de cursus fotoshop, Engels voor kinderen, schilderen voor kinderen, Tiffany glastechniek en Tai Chi.

De cursussen patchwork en quilten en mandala tekenen zijn eveneens toegevoegd aan het programma.

Tijdens de open avond zijn er tevens diverse docenten 'portret tekenen'.

De Kulturele Raad is gevestigd aan de Prinses Irenelaan 16 in Hillegom, 0252-518869 of mail: info@scbh.nl.

Meer info: www.scbh.nl.