Omgaan met pubers van nu

Lisse n De ouderraad van het Fioretti en Bewust Bollenstreek organiseren op maandag 7 oktober vanaf 19.00 uur een unieke avond met workshops en een informatiemarkt.

Centraal staat het thema Hoe gaan wij om met onze pubers van de 21ste eeuw? Hoe gaan pubers met hun gevoelens en emoties om? Naast goede cijfers willen we allemaal een blij kind, wat is daarvoor nodig? Hoe kunnen we onze kinderen zo goed mogelijk begeleiden? Wie zijn er op school en in de omgeving die ons hierin kunnen ondersteunen? Ouders, school en professionals uit de Bollenstreek worden hierbij samengebracht.


Heaven is for real

Hillegom n Bij de Hillegomse Bronnen is het mogelijk om donderdag 19 september naar de film: 'Heaven is for real' te kijken.

Het is een indrukwekkende film waarbij een kleine jongen een bijna-doodervaring krijgt en vertelt in de hemel te zijn geweest. Hij zegt daarna tegen mensen dat je niet bang hoeft te zijn en vertelt dingen die hij als klein ventje niet zou kunnen weten.

Deze film verrast ook doordat de voorganger door het besef dat zijn zoon in de hemel is geweest na een bijna doodervaring, niet gelijk een diepe Godservaring krijgt, maar juist een geloofscrisis die uiteindelijk wel leidt tot een diepe Godservaring. De film wordt afgespeeld in wijkgebouw De Vonk, rechts achter de Maartenskerk. Aanvang: 20.00 uur. Een kaartje kost 3 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Opgeven kan via Yvonne Elzenga, 0252- 516451.