Darten op vrijdag in de Meerkoet

Lisserbroek n De wintercompetitie van de Dartclub Lisserbroek start vrijdagavond 20 september weer.

Om de week kun je weer komen darten in dorpshuis De Meerkoet aan de Krabbescheerstraat 1. Er wordt gespeeld in een poulesysteem zodat iedereen minimaal 4 partijen speelt. Deelname 3,00 euro per avond incl. een hapje tussendoor. Ben je dartliefhebber (beginnend of gevorderd) en ouder dan 16 jaar, dan ben je van harte welkom deel te nemen aan het openingstoernooi en of de competitie. Inschrijven kan tot 19.45 uur op de avonden zelf. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. Toeschouwers zijn ook meer dan welkom.


Omdat je Lisser Band bij LEF

Lisse n De Lissese formatie Omdat je Lisser Band treedt vrijdag 20 september vanaf 21.30 uur op tijdens Lisse Draaft door in Eetcafé Lef.

De voor deze gelegenheid samengestelde band bestaat uit leden van de bands Art of Almost en poprock coverband Xcusa. De Lissenaren spelen een repertoire dat varieert van U2 tot Van Dik Hout, van Queen tot Prince. Eetcafe Lef bevindt zich aan de Heereweg 234 in Lisse. De entree is gratis.


Burendag fietstocht

Beinsdorp n Stichting Maatvast en Stichting Dorpsraad Beinsdorp organiseren tijdens burendag op zondag 29 september als vanouds weer een mooie fietstocht.

Er zijn tweee tochten uitgezet van circa 20 en 40 km die starten vanaf dorpshuis Het Eiland en daar ook zullen eindigen alwaar de deelnemers kunnen genieten van een maaltijd. De maaltijd is ook voor de mensen die niet willen/kunnen fietsen maar wel gezellig willen aansluiten (17.00 uur).

Deelname aan de fietstocht is gratis; voor de maaltijd vragen we mede dankzij een bijdrage vanuit Stichting Actief Beinsdorp een kleine bijdrage van 2,50 euro voor de volwassene en 1 euro voor de kinderen. De drankjes deze dag zijn voor eigen rekening.

De tocht van 40 km kan gestart worden tussen 12.30 en 13.00 uur de tocht over 20 km van 14.00 tot 14.30 uur. Aanmelden vooraf noodzakelijk voor zowel fietsen als eten, bel: 0252-515142 of mail naar eiland@maatvast.nl.