Manager HLT Uitdaging Erika van der Heijden en ondernemer Peter van Biezen van Heemborgh makelaars. | Foto: pr
Manager HLT Uitdaging Erika van der Heijden en ondernemer Peter van Biezen van Heemborgh makelaars. | Foto: pr Foto: pr

Maak mooie verbindingen op HLT Beursvloer van HLT Uitdaging

regio n Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gebeurt allemaal op de eerste HLT Beursvloer die HLT Uitdaging organiseert op donderdag 31 oktober van 17.00 tot 19.00 uur bij CNB in Lisse. Het event is er voor elk bedrijf en elke vereniging, stichting, burgerinitiatief of maatschappelijke instelling in de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen.

Verenigingen, stichtingen en burgerinitiatieven hebben vaak weinig geld. Ze kunnen spullen, extra menskracht en (specialistische) kennis goed gebruiken om hun werk eenvoudiger en/of duurzamer te kunnen uitvoeren en hun doelen sneller te realiseren. Met het evenement Beursvloer helpt HLT Uitdaging daarbij door mooie en effectieve verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Bedrijven zijn vaak op zoek naar hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dat dit niet altijd hoeft in de vorm van financiële sponsoring, laat HLT Uitdaging met de Beursvloer zien. Hier krijgen bedrijven de mogelijkheid om bijvoorbeeld tijd vrij te maken voor een stichting om kennis te delen die de ondernemer in huis heeft. Of juist mankracht beschikbaar stellen om een burgerinitiatief te helpen. Ook kan een vereniging blij worden gemaakt met spullen die het bedrijf over heeft.

Samen wordt gekeken wat de vereniging, stichting of het burgerinitiatief voor het bedrijf of de samenleving terug kan doen. Zo vormen zich mooie verbindingen, matches, die tijdens de Beursvloer in de spotlights worden gezet. Vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen of maatschappelijke instellingen kunnen zich zich aanmelden voor de workshop Goede Zaken ter voorbereiding op de Beursvloer, via de website www.hltuitdaging.nl. Deze vindt plaats op 26 september in Sassenheim en op 1 oktober in Lisse.


Inzamelactie kringloopmarkt SWG-kerk

Lisse n De Samenwerkingsgemeente Lisse hoopt komend voorjaar weer de Kringloopmarkt te houden in de Onderwaterhallen aan de Achterweg. Zaterdag 28 september wordt weer een inzameling gehouden. De in te brengen goederen (let op: géén bankstellen, tv's en/of oude computers, video en cd-spelers) kunnen worden afgeleverd tussen 09.30 en 11.30 uur bij de fietsenstalling van de kerk aan de Veldhorststraat 48 te Lisse.

In overleg kunnen eventueel grotere artikelen worden opgehaald. Hiervoor dient men contact op te nemen met 0613093452.