Winterdrive in 't Poelhuys

KAARTEN n Bridge Club Lisse houdt zondag 13 oktober haar eerste winterdrive van het seizoen 2019-2020.

Inschrijven kan op de volgende wijzen: via de mail: tc.bclisse@gmail.com, via www.nbbclubsites.nl/club/9020/ of telefonisch 06-18941739. De winterdrive wordt gehouden in 't Poelhuys, Vivaldistraat 4. De drive start om 14.00 uur. Graag om 13.40 uur aanwezig in verband met de betaling. De kosten bedragen 10 euro per paar, dit is inclusief twee hapjes, niet-leden NBB betalen 0,50 euro extra per persoon. Naast de nummers 1 van elke lijn is er ook voor andere paren in elke lijn kans op een prijs. De winterdrives staan open voor alle bridgers, dus ook thuisbridgers zijn van harte welkom. Wie wil kan zich ook inschrijven voor een uitgebreid Chinees buffet dat om 18.00 uur begint. De kosten hiervoor bedragen 11 euro per persoon.


Bridgeseizoen van start

Beinsdorp n In dorpshuis het Eiland houdt bridgeclub Beinsdorp gedurende de wintermaanden elke eerste zondag van de maand een bridgedrive.

De eerste keer is zondag 6 oktober, aanvang 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Dorpshuis Het Eiland ligt aan de Rietkraag 5. Deelname kost 5 euro per persoon, inclusief hapjes.

Inschrijven kan via de NBB-site van BC Beinsdorp, via 06-252 378 17, via de mail bcbeinsdorp@gmail.com of aan de zaal tot 13.45 uur.


Steun Free a Girl met de film 'Sold'

Lisse n (vervolg van pagina 7) Dit aangrijpende drama schetst een realistisch beeld van het lot van 1,2 miljoen jonge meisjes in India, die nog dagelijks worden uitgebuit en misbruikt.

De opbrengst van deze filmavond is voor School for Justice van Free a Girl, waar meisjes die bevrijd zijn uit gedwongen prostitutie worden opgeleid tot advocaat, rechter, politieagent, maatschappelijk werker, ondersteunend juridisch medewerker en journalist. Zo kunnen zij meehelpen om de straffeloosheid in India aan te pakken. Om de opbrengst nog te verhogen, is er deze avond ook een loterij met aantrekkelijke prijzen (dinerbonnen, boeken, wijn, bloemen, verzorgingsproducten). Bestel nu kaarten à 13 euro (inclusief een drankje) op www.floralislisse.nl/theater/programma.