Altijd aandacht voor Alzheimer, wordt collectant

Hillegom/Beinsdorp n Vorig jaar en ook dit jaar heeft het Alzheimer Nederland aan aandacht niet ontbroken. Alzheimer Nederland is blij met deze aandacht.

Het geeft de organisatie de kans om aan een groter publiek te vertellen over het belangrijke werk dat Alzheimer Nederland doet. En ze hebben de steun van de Nederlandse bevolking hard nodig.

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. De collecteweek is een goed moment om hier aandacht aan te geven, daarom roepen de organisatie vrijwilligers op om een stukje met ze mee te lopen en collectant te worden.

Opgeven kan via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij: Lida Oostdam tel.nr. 0252 529986 of via de mail: tloostdam@gmail.com voor Hillegom en Beinsdorp.


Kienavond Zanglust in de Beukenhof

Lisse n De Stichting Vrienden Ouderenkoor Zanglust houdt op vrijdag 11 oktober een kienavond met een grote verloting in de grote zaal van de Beukenhof.

De toegang is gratis en iedere deelnemer ontvangt bovendien een kopje koffie of thee met koek. Tijdens het door uzelf gekochte drankje serveert de stichting bovendien nog een stukje worst of kaas.

Er worden drie rondes kienen gespeeld, waarna de verloting met mooie prijzen volgt.

De zaal gaat open om 19.00 uur en het kienen begint om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom! De Beukenhof is gevestigd aan de Eikenlaan 2.