Boudewijn Marinussen is vanaf 1 oktober een jaar lang gemeentesecretaris in Lisse. | Foto: Sven van der Vlugt
Boudewijn Marinussen is vanaf 1 oktober een jaar lang gemeentesecretaris in Lisse. | Foto: Sven van der Vlugt Foto: Sven van der Vlugt

Nieuwe gemeentesecretaris voor Lisse

HLTSAMEN n Gemeente Lisse heeft een nieuwe gemeentesecretaris. Boudewijn Marinussen neemt deze taak vanaf 1 oktober een jaar lang voor zijn rekening. In deze rol is hij eerste adviseur van het college en mededirecteur van de ambtelijke organisatie HLTsamen.

Marinussen woont in Berkel en Rodenrijs en was de afgelopen jaren voor diverse gemeenten tijdelijke gemeentesecretaris. Zo is hij werkzaam geweest voor onder meer de gemeenten Schiedam, Goeree-Overflakkee, Hof van Twente, Giessenlanden en Borger-Odoorn. Marinussen volgt gemeentesecretaris Jan Schellevis op, die per 1 september is gestopt.

"We zijn blij dat we na het vertrek van onze vorige secretaris opnieuw een ervaren adviseur voor ons college hebben", zegt burgemeester Lies Spruit namens de gemeente. "We zien uit naar een prettige samenwerking."


Sam's Kledingactie in het najaar

LISSE n Ieder voor- en najaar organiseert Sam's Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Deze keer is er gekozen voor humanitaire hulp aan Jemen. Op zaterdag 12 oktober kunt u in Lisse kleding en schoenen inleveren bij het Paus Franciscus Huis aan de Heereweg 271. De vrijwilligers zijn hier dan van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen.