Zware middag voor Les boules fleuries

Lisse n Het 1e team van Les boules fleuries moest zaterdag proberen de eerste punten in de Nationale Pétanque Competitie tegen Sporting Badhoevedorp binnen te halen. Twee teamleden waren verhinderd, dus het zou een zware middag worden.

Peter Balkenende en Carl Romeijn startten met een klinkende overwinning, maar de beide andere doubletten gingen verloren. Na de tripletten stond Lbf met 2-3 achter. Twee overwinningen waren noodzakelijk om het eerste competitiepunt binnen te halen. Carl Romeijn en Leroy Dijkman zorgden voor het eerste punt, maar de beide andere doubletten eindigden in een deceptie, hoewel een tweede punt binnen handbereik lag. Carl Romeijn had een topdag: drie overwinningen. Na 3 competitiezaterdagen staat Lbf 1 onderaan de ranglijst, maar gezien het vertoonde spel zal het niet lang meer duren eer er succes behaald wordt. Lbf2 loopt als een trein: al 3 keer werd er gewonnen. Zaterdag werd het tegen JBC Zoetermeer 6-2; de uitslag doet vermoeden dat het een gemakkelijke zege was, maar het tegendeel was waar. Er moest om ieder punt gestreden worden. Op zaterdag 2 november vindt de volgende rond plaats.


Inzameling voor Kringloopmarkt

Lisse n Komend voorjaar houdt de Samenwerkingsgemeente Lisse weer de Kringloopmarkt. Zaterdag 26 oktober kun je hiervoor goederen komen brengen. De artikelen kunnen worden afgeleverd tussen 09.30 en 11.30 uur bij de fietsenstalling van de kerk aan de Veldhorststraat 48. Graag aandacht voor het volgende: géén bankstellen, tv's, oude computers, video- en cd-spelers. In overleg kunnen eventueel grotere artikelen worden opgehaald. Hiervoor dient men contact op te nemen met 06-13093452.


Dansen bij Flora

Hillegom n In de kleine zaal van Villa Flora is zaterdag 26 oktober een optreden van de band Albert Mooneys.

Deze band heeft een bekende naam opgebouwd in de wijde omtrek, zeker omdat ze van ieder optreden weer een feestje weten te maken. The Albert Mooneys,vier broers en een zus zijn op nog onverklaarbare wijze op deze plek in deze tijd beland. Zij zaaien verwarring met hun accoustic nonsense :eigen nummers en nummers van anderen op hun eigen manier. Bij Villa Flora zijn ze een graag geziene en gehoorde gast. Het optreden is gratis toegankelijk en begint om 21.00 uur.