Jazzy Sunday Haven4 met Colette Wickenhagen

LISSE n Het nieuwe jazzseizoen bij Haven4 start zondagmiddag 3 november. Dan staat de bekende jazzzangeres Colette Wickenhagen op het podium.

Deze fantastische zangeres is in brede kring een bekende verschijning en stond al op veel grote jazzfestivals en theaterpodia in binnen- en buitenland. Colette heeft met haar heerlijke jazzy stem geen verdere introductie nodig. Ze is overal een graag geziene artiest en zong onder meer op festivals en in theaters in Duitsland, Belgiƫ, Frankrijk, Spanje, Bahrein, Kenia en Rusland.

Colette wordt begeleid door Joost Italianer - piano, Ruud Eeuwen - saxofoons, Jurriaan de Kok - contrabas en drummer Pim de Boer. Colette zingt lekker in het gehoor liggende jazzsongs, afgewisseld met verschillende andere muziekstijlen zoals Zuid-Amerikaans, bossa-nova, blues en zeker daarbij ook songs van Ella Fitzgerald, Diana Krall, Astrud Gilberto en anderen. Laat u verrassen door deze gepassioneerde zangeres met band en hun heerlijke jazzy repertoire. De aanvang in Haven4 is om 14.30 uur en de toegang is gratis.