Winterdrive Bridgeclub Lisse

Lisse n Bridge Club Lisse houdt zondag 10 november haar tweede winterdrive van het seizoen 2019-2020. Inschrijven kan via de mail: tc.bclisse@gmail.com, via de website: www.nbbclubsites.nl/club/9020/ of telefonisch: 06-18941739.

De winterdrive wordt gehouden in 't Poelhuys, Vivaldistraat 4, aanvang 14.00 uur. Graag om 13.40 uur aanwezig zijn in verband met de betaling. De kosten bedragen 10 euro per paar, dit is inclusief twee hapjes, niet-leden NBB betalen 0,50 euro extra per persoon. Naast de nummers 1 van elke lijn is er ook voor andere paren in elke lijn kans op een prijs. De winterdrives staan open voor alle bridgers, dus ook thuisbridgers zijn van harte welkom. Wie dat wil, kan zich ook inschrijven voor een uitgebreid stamppotbuffet na afloop van de drive. Het buffet begint om 18.00 uur en de kosten hiervoor bedragen 10 euro per persoon.


Zoek de pieten

Beinsdorp n Overal in het dorp Beinsdorp zitten zondag 24 november pieten verstopt

Van 14.00 tot 15.00 uur kunnen de kinderen sinterklaas helpen om de pieten op te sporen. Verzamelen om 14.00 uur in de speeltuin achter het dorpshuis Het Eiland. Ondertussen zijn er leuke opdrachten waarmee de kinderen hun pietendiploma kunnen behalen. Bij het vinden van alle pietjes is er nog een kleine verrassing. Bij terugkomst in het dorpshuis is er voor jong en oud, warme chocomel, limonade, koffie of thee. Deze activiteit is voor kinderen van 3 tot 10 jaar oud waarbij bij de jongste kinderen de ouders zelf meelopen.

Met dank aan stichting Actief Beinsdorp en sinterklaas en zijn pieten is deze activiteit gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan tot uiterlijk 15 november via Eiland@maatvast.nl of bel Sandy 0252-515142.


Aldi Lisse heropend

Lisse n Aldi heeft zijn winkel aan Madelief 8 op 1 november heropend. De hele dag was het volgens filiaalleider Rolf van Bohemen druk.

Binnen twee uur krasten 400 klanten prijzen als haar- en baardtrimmers, wake-uplights tot de hoofdprijs van waardebonnen ter waarde van 250 euro. Ze werden bij binnenkomst verrast door de geur van versgebakken broodjes en waren erg te spreken over de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten. De foodtruck die op de parkeerplaats stond werd veelvuldig bezocht. Daar werden verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis konden proeven. Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. De vernieuwde winkel in Lisse beschikt over zo'n 98 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur.