HOZO start Zorg informatiepunt

HILLEGOM n Met ingang van 1 januari 2020 start HOZO het Zorginformatiepunt.

Het Zorginformatiepunt wordt bemand door de wijkverpleegkundigen van HOZO. Iedereen die vragen heeft over zorg, mantelzorg, hulpmiddelen, indicaties, producten en diensten van HOZO en andere zorggerelateerde zaken kan bij het informatiepunt terecht. De wijkverpleegkundigen zullen bezoekers informeren, adviseren en zo nodig doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie.

HOZO start dit initiatief, omdat steeds meer mensen hun weg niet weten te vinden in het oerwoud van regels en instanties rondom zorg en ondersteuning. Met het Zorginformatiepunt hoopt HOZO deze mensen op weg te helpen en ervoor te zorgendat zij op de juiste plek terechtkomen.

Om het informatiepunt voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken, is de wijkverpleegkundige afwisselend in Dienstencentrum Elsbroek (Abellalaan 1) en in woonzorgcentrum Parkwijk (Parklaan 2) aanwezig. De dagen en tijden waarop men bij het Zorginformatiepunt terecht kan, worden binnenkort bekendgemaakt.

Meer informatie: www.hozo.nl, info@hozo.nl of 0252 – 576 500.


Jubileumconcert in Grote Kerk

LISSE n Het interkerkelijk Gelegenheidsmannenkoor geeft zaterdagavond 16 november om 19.30 uur een groots jubileumconcert in de Grote Kerk, Heereweg 250.

Dit jaar bestaat het koor (ruim) twaalf en een half jaar. Bij de kerstviering van 2006 formeerden, op initiatief van ds. Verweij, een groot aantal mannen uit diverse kerken een koor om aan die dienst mee te werken. Dit bleek zo'n succes dat de groep besloot om op deze voet door te gaan als mannenkoor en sindsdien hebben zij aan vele diensten medewerking verleend. Aan het jubileumconcert doen diverse musici mee: Christine van der Aart - trompet, Conny Berbée-Bakhuis - piano, Arjan van der Greft - hobo, Diana van Leeuwen - soliste, Esther Meulmeester - panfluit en Henk van Voorst, orgel en piano. Het koor staat al sinds het begin onder de inspirerende leiding van dirigent Cock van 't Wout. De toegang voor dit concert is gratis, wel wordt ter bestrijding van de kosten een collecte gehouden. De kerkdeuren gaan open om 19.00 uur. Na afloop kunt u onder het genot van een kopje koffie/thee even napraten over het concert.