Afbeelding
Foto: pr

Activiteiten in De Meerkoet

Lisserbroek n Bij dorpshuis De Meerkoet, Krabbescheerstraat 1, zijn de komende tijd diverse activteiten. Een overzicht.

Klaverjassen: elke donderdagavond kunnen liefhebbers terecht in De Meerkoet voor een gezellige klaverjasavond, onder leiding van Wil en Hennie. Aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Er wordt Rotterdams gekaart en de prijzen bestaan uit waardebonnen voor vlees en vis. Deelname is € 3,00 per avond, incl. een hapje tussendoor.

Koersbal: iedere donderdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur rollen de koersballen over de matten in De Meerkoet. Een leuke, sportieve en gezellige activiteit om met elkaar te spelen. In de pauze drinken we met elkaar een kopje koffie. Wilt u een keer komen kijken en kennismaken met het spel, dan bent u van harte welkom om binnen te lopen! Vindt u het leuk en wilt u wekelijks komen spelen, dan kunt u zich aanmelden bij het Cursusbureau van Meerwaarde, 023-5698861, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Kienen: op zaterdag 16 november organiseert KoetActief weer een geweldige kinderkienmiddag en een volwassenenkien in de avond. Het podium zal op deze dag weer vol staan met mooie prijzen. Daarom zal het moeilijker zijn geen prijs te winnen dan wel! De kinderkien begint om 16.00 uur (zaal open: 15.45 uur). Het kienen voor de volwassenen begint om 20.30 uur (zaal open: 20.00 uur).

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten die KoetActief organiseert? Kijk dan regelmatig op onze Facebookpagina 'KoetActief, Lisserbroek'. Vragen over de activiteiten van KoetActief kunt u mailen naar info@koetactief.nl


Gezondheid en vitaal ouder worden

Lisse n De Lissese afdelingen KBO en PCOB houden vrijdag 15 november in De Beukenhof een bijeenkomst over gezondheid en vitaal ouder worden.

De zaal gaat open om 13.30, de presentatie duurt van 14.00 - 16.00 uur. Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer op een leuke manier kennis getest, is valpreventie een onderwerp en is er alle ruimte voor vragen en het delen van eigen ervaringen.

Het gesprek wordt geleid door Trudy Heldens. Apotheker Arjan Hoekstra gaat dieper in op alcoholgebruik in relatie tot vallen en medicijnen. Entree en koffie of thee zijn gratis. Ook niet-leden zijn welkom.