Spreekuur voor problemen met de computer

Lisse n In De Beukenhof aan de Eikenlaan 2 kunnen senioren elke eerste dinsdag van de maand terecht met vragen over de computer.

Ook op dinsdag 3 december is van 10.00 tot 12.00 uur een vrijwilliger van de Computergroep, aangesloten bij de Stichting De Paraplu, aanwezig om problemen te helpen oplossen. Voor een vlotte afwikkeling is het gewenst dat men de vragen vooraf mailt naar computerinloopvraag@gmail.com. Daarbij is van belang dat men vermeldt welk type computer (desktop-pc, laptop, tablet of smartphone) en welk besturingssysteem (Windows, Android of iOS) het betreft. Zo kan de vrijwilliger zich goed voorbereiden op de afspraak die vooraf wordt bevestigd. Als men het spreekuur niet kan bezoeken, kunnen vraag en advies ook via het genoemde mailadres worden gewisseld.


Plein28 zoekt vrijwilligers

Hillegom n Plein28 aan het Henri Dunantplein 28 is het leer- en ontmoetingscentrum van WelzijnsKompas. In Plein28 gaat het om meedoen, anderen ontmoeten en jezelf ontwikkelen.

Er wordt gekeken naar talenten, niet naar belemmeringen. Er zijn veel mogelijkheden: meedoen aan een activiteit, een ontwikkeltraject volgen of vrijwilligerswerk doen. Er zijn in Plein28 veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Het leer- en ontmoetingscentrum wordt op alle fronten ondersteund door vrijwilligers, zo zijn er gastvrouwen/-heren, activiteitenbegeleiders, receptievrijwilligers, maatjes en kookliefhebbers. De organisatie heeft altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers: ervaren vrijwilligers, maar ook mensen die zichzelf willen ontwikkelen via vrijwilligerswerk.

Interesse om vrijwilliger te worden in Plein28? Kijk op www.plein28.nl of kom langs om kennis te maken. Ook kan er contact opgenomen worden met Marije Pots, coördintator Piezo en Plein28. info@plein28.nl of contact opnemen met Marije Pots, coördinator Piezo & Plein28: 06-40644805.