Merijn Scholten en Thomas Gast vragen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen. | Foto: pr
Merijn Scholten en Thomas Gast vragen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen. | Foto: pr Foto: pr

Hilarische dialogen van De Partizanen in Floralis

Lisse n In Theater Floralis staan maandag 2 december De Partizanen op het podium met hun voorstelling Het Leven An Sich.

Het duo Merijn Scholten en Thomas Gast, chroniqueurs en belichters van de tijdsgeest, brengen met hun show een offline experience om je vingers bij af te 'liken'.

Vanuit de nabije toekomst kijken zij terug op de trends, hypes en omgangsvormen van nu en vragen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen. De uitvergrote realiteit die het duo schetst, blijkt even confronterend als grappig.

Wees voorbereid op een avond vol rake sketches, hilarische dialogen en muzikale hits die je flink door elkaar zullen schudden.

De voorstelling begint om 20.00 uur in Floralis aan het Floralisplein 69. Kaartverkoop: online via theaterfloralis.nl/ of aan de kassa, extra verkooppunt: AntiekePrenten.nl, Heereweg 215, tel: 06-12795231.


Black Friday bij Ardea

REGIO n In de Verenigde Staten is Black Friday al decennia de start van de grootste uitverkoop van het jaar. Ook in Nederland heeft het fenomeen zijn intrede gedaan. Op 29 november is het weer zover.

Ford-dealer Ardea Auto gebruikt Black Friday om te stunten met aanbiedingen op bijvoorbeeld de Ford Fiesta en Ford Kuga. "Gezien de Amerikaanse roots van ons merk willen wij Black Friday extra cachet geven door twee dagen geweldig uit te pakken met kortingen. Echte prijspakkers zijn de Fiesta met 27 procent korting en de Kuga met maar liefst 30 procent korting", aldus Gerrit Klock van Ardea Auto. Uiteraard zijn ook onze andere nieuwe Ford-modellen voorzien van een extra scherp prijskaartje. Vrijwel alle nieuwe modellen zijn bij Ardea Auto direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent binnen één week rijden in een nieuwe Ford." Met 15 vestigingen in Noord- en Zuid-Holland is Ardea Auto de grootste Ford dealer van Nederland. Met een voorraad van ruim 500 nieuwe en meer dan 750 gebruikte auto's is de keuze enorm. Het Black Friday weekend is zeker ook het moment om te profiteren van extra voordeel op een occasion of een van de vele demonstratiemodellen. "Een afleverpakket met twee jaar garantie en een uitgebreide onderhoudsbeurt t.w.v. € 595,- is dit weekend gratis, en daar komt de korting of inruilpremie nog bovenop."


Jazzy Sunday Haven4

Lisse n In partycentrum Haven4 is zondag 1 december een jazzmiddag. Deze eerste zondag van de maand heeft drummer en organisator Pim de Boer de bekende saxofonist Wouter Kiers en zanger Ron Walter gecontracteerd.

Zij worden begeleid door pianist Cajan Witmer, de allround bassist Hans Ruigrok en de geroutineerde Lisser drummer Pim de Boer. Wouter Kiers speelde hij onder andere op het North Sea Jazzfestival en het Haagse Parkpop.

Zanger/gitarist Ron Walter is eveneens een bekende verschijning op de Nederlandse jazzpodia. Het optreden begint zondag om 14.30 uur en de toegang is gratis. Locatie: Haven 4.