Kruidnootjes bakken

Lisse n Sinterklaas is in het land en dat is zeker de jeugd niet ontgaan. Tijd van de talloze cadeautjes, de eindeloze stroom lekkernijen zoals chocoladeletters, marsepein en strooigoed, zoals pepernoten en kruidnootjes.

Kruidnoten kun je heel goed zelf bakken en dat is precies wat ze bij buurthuis Salvatori aan de Wagenstraat 33 van plan zijn. Dit gebeurt zaterdag 30 november van 10.00 tot 11.30 uur met Anne van de Peut en Thea Olivier. Wat is er nu leuker dan je eigen kruidnootjes bakken en met elkaar eindeloos veel van die nootjes maken én snoepen. De kosten zijn 1 euro per kind. Iedereen is tevens welkom voor een bakkie koffie of thee.


Jazzy Sunday Haven4 met Wouter Kiers

MUZIEK n In Partycentrum Haven4 is zondag 1 december weer een gezellige jazzmiddag. Drummer en organisator Pim de Boer heeft de bekende saxofonist Wouter Kiers en zanger Ron Walter gecontracteerd.

Wouter Kiers is een bekende verschijning in de Nederlandse muziekwereld. Hij speelde met vele bekende en vooraanstaande muzikanten, onder meer op het North Sea Jazzfestival en het Haagse Parkpop. Wouter speelt bekende jazznummers in de traditie van Eddie 'Lockjaw' Davies, Ben Webster en Boots Randolph en geniet onder collega-saxofonisten hoog aanzien. Zanger/gitarist Ron Walter is eveneens een bekende verschijning. Met zijn heerlijke bluesy stem zingt hij swingend repertoire van Bill Withers, Marvin Gaye en Stevie Wonder. Ze worden begeleid door pianist Cajan Witmer, bassist Hans Ruigrok en Lisser drummer Pim de Boer. Aanvang 14.30 uur, toegang gratis.