Kerstmarkt in 't Eiland

Beinsdorp n In dorpshuis Het Eiland is zondag 15 december een kerstmarkt.

Van 16.00 tot 20.00 uur zijn er muzikale optredens op het podium, enkele kraampjes en er is een knutselhoek voor de kids. Natuurlijk ontbreken de erwtensoep, glühwein en oliebollen niet.

Op tweede kerstdag is het mogelijk om samen met buurtgenoten een wandeling te maken vanaf Het Eiland en bij terugkomst een warme kop soep met een stokbroodje te eten. Voor de kinderen is de kleurhoek open. Om 10.45 uur verzamelen bij Het Eiland, vertrek aldaar om 11.00 uur. Voor de bewoners die minder goed ter been zijn en het wandelen liever overslaan staat er in Het Eiland een kopje koffie of thee klaar.

Deze activiteit wordt gratis aangeboden door Stichting Maatvast.

Aanmelden via de mail: eiland@maatvast.nl of bel 0252-515142.


Jong koor zoekt zangers

regio n Een nieuw 'jong koor' gaat van start binnen de Rooms-Katholieke parochie H. Willibrordus. Zangers uit Hillegom, Lisse, De Zilk en van daarbuiten in de leeftijd van ongeveer 16 tot 36 jaar zijn welkom.

Zondag 26 januari is de eerste repetitie van 12.30 uur tot 14.00 uur in het Willibrordushuis in Hillegom (Hoofdstraat 27). De inloop is vanaf 12.00 uur. Het nieuwe koor zal minstens vier keer per jaar met een eigentijds geluid de mis opluisteren in één van de Rooms-Katholieke kerken van Hillegom, Lisse en De Zilk. Naast zangers zoekt het koor ook nog muzikanten.

Suggesties voor het repertoire, dat zeer gevarieerd moet worden, zijn welkom. Aanmelden kan via: clemens.sophie@hotmail.nl.


Optreden van Eigen Wijs

Hillegom n Seniorenkoor Eigen Wijs geeft zondag 15 december een concert.

Deze kerstzang, met gastoptredens en samenzang, is in zaal De Bestemming aan de Juliana van Stolberglaan 18 en begint om 14.30 uur. De zaal is open om 14.00 uur.

De entree bedraagt 6 euro voor volwassenen (inclusief koffie of thee) en 2 euro voor kinderen (inclusief frisdrank).

Kaarten verkrijgbaar bij Vivant Frank Evers Mariastraat Hillegom, en aan de zaal.


Derde winterdrive BC Lisse

Lisse n Bridge Club Lisse houdt zondag 8 december de derde winterdrive van het seizoen.

Inschrijven kan via de mail: tc.bclisse@gmail.com, via de website: www.nbbclubsites.nl/club/9020/ of telefonisch: 06-18941739. De winterdrive wordt zoals gewoonlijk gehouden in 't Poelhuys, Vivaldistraat 4 en start om 14.00 uur. Graag om 13.40 uur aanwezig in verband met de betaling. De kosten bedragen 10 euro per paar, dit is inclusief twee hapjes, niet-leden NBB betalen €0,50 extra per persoon.

U kunt desgewenst ook inschrijven voor een uitgebreid Chinees buffet dat aansluitend op de uitslag van de drive plaatsvindt. Het buffet begint om 18.00 uur. De kosten voor het buffet bedragen 11 euro per persoon. Vanzelfsprekend staat deelname aan het buffet buiten de bridgedrive.