Een keer geen Tafel van WelzijnsKompas

Lisse n In de bibliotheek van Lisse is op maandag 9 december eenmalig geen Tafel van Welzijnskompas.

Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan eens een kijkje nemen op www.vrijetijdbestedinglisse.nl of www.welzijnskompas.nl. De vacaturebank wordt regelmatig aangevuld. Wie liever informatie krijgt tijdens een persoonlijk gesprek, kan onderstaand telefoonnummer bellen om een afspraak te maken. Voor meer informatie en/of vragen kan men contact opnemen met Ingrid van der Ploeg, WelzijnsKompas Hillegom-Lisse (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur.


Kerstliederen zingen bij PCOB

Lisse n De PCOB afdeling Lisse houdt donderdag 12 december een speciale kerstbijeenkomst.

Net zoals bij het EO-programma Nederland Zingt is een programma voorbereid met heel veel bekende, maar ook onbekende Kerstliederen. De aanwezigen kunnen daarbij volop meezingen.

Een ieder die belangstelling heeft om deze middag mee te maken, is welkom. De bijeenkomst vindt plaats in de recreatiezaal van zorgcentrum Rustoord en het begint om 15.00 uur. Neem gerust familie en vrienden mee. De toegang en koffie/thee zijn gratis.


Muntenveiling

Lisse n De maandelijkse muntavond in 't Poelhuys is dinsdag 10 december. Om 19.00 uur gaat de zaal aan de Vivaldistraat 4 open. Er liggen 100 kavels klaar met als hoogtepunt de munt van 1 gulden uit 1916. De veiling begint rond 20.30 uur; einde rond 21.30 uur. Toegang voor leden gratis, niet-leden 5 euro, of word lid voor 22,50 euro per jaar.