Kom sparren met ervaren ondernemer

Lisse n Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Dat is meestal geen probleem, daar ben je ondernemer voor geworden.

Maar soms zijn er situaties waarin je zou willen sparren met een onafhankelijke adviseur, die langjarige kennis en ervaring in huis heeft. Voor die situaties kun je een beroep doen op adviseurs van Stichting Ondernemersklankbord. Zij werken op basis van vrijwilligheid. Zij geven advies op allerlei terrein: bij de start van een bedrijf, marketing, hoe meer omzet te genereren, financieel advies, opvolging, bedrijfsbeëindiging of het voorkomen van een faillissement. Dinsdag 10 december van 14.00 tot 16.00 uur houdt Ondernemersklankbord gratis inloopspreekuur voor ondernemers bij ISD Bollenstreek, Hobahostraat 92. Meer informatie: www.ondernemersklankbord.nl.


Samenkomst bij Open Hof

Hillegom n Open Hof houdt zondag 8 december om 10.30 uur haar wekelijkse samenkomst aan de Raadhuisstraat 3.

Het thema is deze keer: verlangen. Wat zegt de Bijbel hierover en wat kunnen we anno 2019 leren over dit onderwerp?

Open Hof is de laagdrempelige en gezellige geloofsgemeenschap. Er is een crèche en kinderprogramma voor de kids. Voor meer informatie: www.openhof.com.


Kerst-Inn bij PCI

Hillegom n PCI houdt op tweede kerstdag bij Plein28, aan het Henry Dunantplein, een Kerst-Inn voor alle mensen die zich eenzaam voelen met de feestdagen.

Deze bijeenkomst begint om 10.30 uur en duurt tot 14.00 uur. Na de koffie en een drankje is er een uitgebreid lunchbuffet zijn. Deelname is gratis, aanmelden is wel nodig vóór 20 december per mail: theavandergeest@hotmail.com of telefonisch: 0252-515000. Voor inwoners uit Hillegom kan ook vervoer geregeld worden.


Goedgemutste breicampagne

Lisse n Al voor de derde keer op rij steunt de Lissese Carlie de Goedgemutste Breicampagne van innocent door kleine mutsjes te breien. Elke winter breien honderden mensen in Nederland kleine wollen mutsjes voor op de smoothies van innocent drinks. Van elke verkochte smoothie gaat dan 20 cent naar het Nationaal Ouderenfonds. Dit jaar wil Carlie samen gaan breien voor het goede doel. Vanaf 9 december kan je iedere maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur breien in Carlies huiskamer. Zij zorgt voor wol en voldoende breinaalden, koffie, thee. Deelname is gratis. Graag per keer opgeven (carlievanroosendaal@hotmail.com of 0252-413218) met een maximum van tien breiers per keer.