Bram Bouckaert, Alisha de Goede, Stijn Koper, buurtsportcoach Paul de Bree (HIB) en rechts Fred v Trigt. | Foto: FB
Bram Bouckaert, Alisha de Goede, Stijn Koper, buurtsportcoach Paul de Bree (HIB) en rechts Fred v Trigt. | Foto: FB Foto:

Drie genomineerden FairPlay Bokaal

Hillegom n Een mooie post op de FaceBookpagina van wethouder Fred van Trigt:

'Wat een toppers deze drie! Bram Bouckaert, Alisha de Goede en Stijn Koper zijn sportief, behulpzaam, kunnen tegen hun verlies en zijn gezellige deelnemers aan de activiteiten waaraan zij deelnemen. Zeer terecht daarom genomineerd voor de FairPlay bokaal najaar 2019. Stijn mocht uiteindelijk de bokaal mee naar huis nemen maar alle drie kregen ze bloemen een bidon en een waardebon.'

Hillegom in Beweging is actief als ondersteuner, versterker en verbinder van sport en bewegen. De teamleden geven uitvoering aan de Sport- en Beweegnota 2017-2020.


Rayen Panday treedt op in het Fioretticollege Hillegom

Hillegom n In het Fioretticollege treedt woensdag 15 januari 2020 om 20.15 uur de bekende cabaretier Rayen Panday op met de try-out van zijn programma Trigger.

Panday deed in 2008 mee aan een open podium stand-up comedy. Daar werd hij benaderd om auditie te doen voor het Groninger Studenten Cabaret Festival 2008 waar hij in de finale de persoonlijkheidsprijs won. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian en cabaretier. In 2010 wordt hij een vaste kracht van het Comedy Café in Amsterdam, en begint hij aan zijn eerste avondvullende cabaretprogramma te werken. Naast zijn theatervoorstellingen heeft hij ook optredens op festivals zoals Lowlands en Paaspop gegeven. Sinds 2016 is hij lid van de Comedytrain.
In zijn Trigger houdt Panday een spiegel voor: waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? Panday is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. En nummers zingt waarbij hij zichzelf op piano begeleidt. Kaartjes kosten 16 euro en zijn te bestellen via www.scbh.nl en te koop bij Vivant Frank Evers (contant) en op de avond aan de zaal. De avond kan compleet gemaakt worden door voorafgaand aan de voorstelling te dineren in Villa Flora. Villa Flora zorgt ervoor dat bezoekers op tijd klaar zijn en in het theater worden plaatsen gereserveerd.

Afbeelding