Vacatures bij De Tafel van WelzijnsKompas

Lisse n Er zijn weer nieuwe vacatures geplaatst op de vacaturebank van www.welzijnskompas.nl.

Voor iedereen die het leuk vindt om zich in te zetten, hier een kleine greep uit het aanbod: chauffeur bij Langeveldshof, SterkSaam of de Seniorenbus; gastheer of gastvrouw bij Speeltuin Marijke of bij Stichting Puntenburg; voorzitter bij de KBO; koffie schenken of helpen bij een activiteit in Rustoord of Berkhout.

Maandag 3 februari is er van 15.00 tot 16.30 uur weer een Tafel van WelzijnsKompas in de bieb aan de Koninginneweg 79a. Iedereen is welkom met een vraag over bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zelfstandig wonen of sociale contacten. Regelmatig is er een organisatie aan tafel aanwezig met informatie over vrijwilligerswerk of diensten en activiteiten. Aanschuiven is kosteloos en vrijblijvend. Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan eens een kijkje nemen op www.vrijetijdbestedinglisse.nl of www.welzijnskompas.nl.


Jamsessie bij Café 't Vierkant

LISSE n Bij Café 't Vierkant vindt zondag 2 februari een jamsessie plaats.

Het evenement wordt gehouden van 16.00 tot 20.00 uur. Iedereen kan gezellig mee komen jammen. De toegang is gratis. Ook publiek is welkom. Chrissie Weijers en jamband Timeless begeleiden het geheel. Voor informatie kan men mailen naar chris.weijers@ziggo.nl. Café 't Vierkant zit aan de Heereweg 214.


The Swallows of Kabul bij FHL

Lisse n Het Filmhuis Lisse draait dinsdagavond 4 februari de animatiefilm The Swallows of Kabul.

Zomer 1998. Mohsen en Zunaira zijn jong en verliefd. Terwijl hun stad Kaboel in puin ligt geloven ze, ondanks alles, in een betere toekomst. The Swallows of Kabul is een meeslepende animatie over liefde en moed in tijden van repressie. Genomineerd voor beste Europese animatiefilm. Locatie: Floralis, aanvang 20.00 uur. Kassa open om 19.30 uur. Niet-leden betalen 7 euro, leden betalen op vertoon van hun pas 6 euro (alleen contant).