Karaoke in Café 't Vierkant

LISSE n Bij Café 't Vierkant aan de Heereweg 214 kan je zaterdag 8 februari meedoen aan karaoke.

Het evenement wordt gehouden vanaf 21.00 uur. Trek de stoute schoenen aan, pak de microfoon en zing mee onder leiding van zangeres Chrissie en dj Jos. De toegang is gratis. Ook publiek is welkom. Voor informatie kan men mailen naar chris.weijers@ziggo.nl


Tweede hands snuffelen

Hillegom n In sportcentrum De Vosse is zondag 9 februari een vlooienmarkt.

Het aanbod is altijd zeer divers en verrassend: van oude hebbedingetjes tot een leuk kledingstuk en nog veel meer. De vlooienmarkt is open van 9.30 tot 16.00 uur en de toegang is 2,50 (kinderen tot en met 11 jaar en onder begeleiding hebben vrij entree). Voor meer informatie of reserveringen bel: 0229-244739 of surf naar www.mikki.nl.


Boekenmarkt

Beinsdorp n De deuren van dorpshuis Het Eiland staan zaterdag 15 februari open voor de boekenmarkt van Stichting Actief.

Naast boeken zijn ook cd's en dvd's te koop. De opbrengst van de verkoop komt ten goede van de vele activiteiten die Stichting Actief Beinsdorp ondersteunt. De boekenmarkt duurt van 11.00 tot 14.00 uur en de toegang is gratis.

Voor informatie : 0252-515142 of eiland@maatvast.nl.


De Liefhebbers in Filmhuis Lisse

Lisse n Het Filmhuis Lisse draait dinsdagavond 11 februari om 20.00 uur de Nederlandse speelfilm 'De Liefhebbers' van regisseur Anna van der Heide.

De onderlinge relaties van vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber komen op scherp te staan als blijkt dat hun vader al een jaar worstelt met beginnende dementie. Voor ieder lid van het gezin start een eigen acceptatieproces. Hiervoor moeten ze de confrontatie met elkaar én met zichzelf aangaan, want zelfs onvoorwaardelijke familiebanden hebben hun grenzen.

Locatie: Floralis, kassa open om 19.30 uur. Losse bezoekers betalen 7 euro, leden op vertoon van hun ledenpas 6 euro. Alleen contant betalen mogelijk.


Lekker Lisse

Lisse n De 'Lekker Lisse 1+1 gratis weken' zijn gestart! Deelnemende restaurants geven het tweede actiemenu (lunch of diner) gratis. Reserveer snel, want vol is vol. Ieder restaurant bepaalt zijn eigen actiemenu, actieprijs, beschikbaarheid en actievoorwaarden. Kijk op www.lekkerlisse.nl.