Activiteiten bij Speeltuin Marijke

Lisse n Bij Speeltuin Marijke aan de Crocussenstraat is in februari weer genoeg te beleven. De speeltuin is elke werkdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Maar er is meer te doen. Vrijdag 7 februari is er een creatieve avond van 19.30 tot 21.00 uur voor de jeugd van 9 tot en met 13 jaar. Ook niet-leden zijn welkom.

Op woensdag 19 februari kan de jeugd van 5 tot en met 8 jaar zich creatief uitleven tussen 14.00 en 15.30 uur. Kom gezellig langs en neem gerust een vriend(innetje) mee! Voor alle jeugdactiviteiten geldt dat het voor leden gratis is en alle vriendjes en vriendinnetjes die (nog) geen lid zijn per keer 2,50 euro betalen.

Op donderdag 13 en 27 februari kunnen klaverjasliefhebbers hun hart ophalen. Vanaf 20.00 uur staat de koffie klaar en worden de kaarten geschud. Kosten: 5 euro per koppel.


Gratis naar de muntclubavond

LISSE n In 't Poelhuys is dinsdag 11 februari de maandelijkse muntclubavond.

Dit keer hebben belangstellenden en introducés eenmalig gratis toegang, om eens te kijken hoe zo'n avond verloopt. Wie weet hebben zij er daarna een nieuwe hobby bij. De zaal gaat open om 19.00 uur. Om 20.00 uur begint de gebruikelijke veiling. Het klapstuk is een 2 euromunt van Erasmus in coincarduitvoering in BU-kwaliteit. De vraagprijs bedraagt 70 euro. Na de veiling volgt rond 21.30 uur nog een verloting. Wees welkom en neem vrijblijvend een kijkje.


Mary Magdalene in Floralis

Lisse n Voor het netwerk Bewust Bollenstreek staan alle evenementen de hele maand februari in het teken van de liefde.

Het netwerk vertoont voor de tweede maal, op veler verzoek, de bioscoopfilm Mary Magdalene. Het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel. In deze film is te zien hoe de jonge vrouw Maria Magdalena probeert een nieuwe wending te geven aan haar leven. Tegen de wil van haar conservatieve familie in, besluit zij zich aan te sluiten bij een groep mensen onder leiding van de charismatische Jezus van Nazareth.

Een film over moed en liefde, passend bij de maand februari. Deze filmavond vindt maandag 10 februari plaats in Cinema Floralis. Kassa open om 19.30 uur, de film zelf begint om 20.00 uur en duurt 120 minuten. Tussendoor is er een korte pauze. Na de film is er gelegenheid om na te praten in de foyer.

Kaarten reserveren is aan te raden, maar ook aan de deur zijn waarschijnlijk nog kaarten verkrijgbaar. Meer informatie en reserveren: www.bewustbollenstreek.nl.