Afbeelding
Foto:

Lefkop speelt Superloeser

Hillegom n In de Kulturele Raad verzorgt Lefkop zondagmiddag 16 februari de kindervoorstelling Superloeser.

De voorstelling is geschikt voor kids vanaf 6 jaar. Het verhaal gaat over superhelden die zich niet super voelen maar het wel zijn: elke superheld op de superheldenschool heeft een handige superkracht. De ene held kan onzichtbaar worden, de ander is héél snel en weer een ander spuugt vuur. Maar Joyce niet hoor. Haar superkracht is dat ze knakworsten uit haar polsen gelooft is haar klasgenoot Jerry. Hij zegt vaak: "Ooit komt jouw superkracht vast van pas."

Maar ze zal toch niet de wereld kunnen redden met haar knakworsten? Of wel?

In Superloeser neemt theatergroep Lefkop het op voor de heldinnen die zich niet zo super voelen, maar het wel zijn.

De Kulturele Raad is gevestigd aan de Prinses Irenelaan 16 in Hillegom.

Kaartjes voor deze familievoorstelling kosten 6,50 euro en zijn te verkrijgen via de website SCBH.nl of via Vivant Frank Evers (contant) of op de middag zelf aan de zaal (contant).


Peutertheaterles bij Jeugdtheaterschool Flores

Lisse n Jeugdtheaterschool Flores houdt zondag 9 februari theater voor peuters van 2 tot en met 3 jaar. De les start om 10.00 uur en vindt plaats in Floralis, Floralisplein 69.

De kinderen krijgen les samen met een ouder of grootouder en gaan veel bewegen, zingen, dansen en spelen op muziek. Spelenderwijs leren de kinderen de beginselen van het theater. Van tevoren aanmelden is niet nodig, een kwartier voor aanvang melden in de foyer van Floralis is voldoende. De losse lessen zijn elke tweede zondag van de maand van 10.00 - 10.45u. Prijs per les is 5 euro. Bij Jeugdtheaterschool Flores worden theaterlessen gegeven voor kinderen en jongeren van 2 t/m 24 jaar. De lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten die opgeleid en werkzaam zijn in de podiumkunsten. Naast de vaste theater- en zangdocenten krijgen de leerlingen vanaf 7 jaar gedurende het seizoen ook les van verschillende, interessante gastdocenten. Sinds dit seizoen heeft JTS Flores het aanbod uitgebreid met het maandelijkse Peutertheater. Kijk voor meer informatie op www.jtsflores.nl