Een trotse Sebastian met de andere prijswinnaars. | Foto: pr
Een trotse Sebastian met de andere prijswinnaars. | Foto: pr Foto:

Sebastian Fontijn tweede tijdens autorace in Oman

Hillegom n Sebastian Fontijn uit Hillegom heeft tijdens het autosport/Drift event in Oman de tweede plaats behaald.

Fontijn was een van de 56 deelnemers. Het kampioenschap telt drie events. Met zijn snelle bolide, een BMW M3 met een slordige 700pk, heeft hij een topprestatie neergezet in dit internationale racecircuit. De nagenoeg onverslaanbare Ier James Dean werd eerst in dit event.

De volgende rondes worden 14 en 15 februari gereden en het laatste event is live te volgen op youtube: Oman Driftserie. Voor meer info zie facebook Sebastian Fontijn.


Goudvissen zijn pokerkampioen

Hillegom n Het Team Poker Kampioenschap is zondag 9 februari bij Café Murphey's Law gewonnen door de Goudvissen.

In de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot een echte pokerroom, speelden in totaal speelden dertien teams uit Hillegom en omgeving mee. Het betreft een voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap en er is geen geldprijs: de eeuwige roem en de gezelligheid van het spel.

Na ongeveer zes uur kaarten was het team De Goudvissen die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang het Team Pokerkampioen van Hillegom mag noemen. Daarnaast heeft het team zich gekwalificeerd voor de halve finale van het NTKP halverwege juni 2020.

Op plek twee eindigde The Coinflip Winners Noordwijk. Zij kwalificeerde zich samen met Dealer's Choice (derde) ook voor halve finales in juni.

De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Hillegom staat op www.onkpoker.nl


Nominatie Roomdivider voor Kunst Award

Lisse n Frans en Truus van der Veld zijn genomineerd voor de Functionele kunst award van Business Art Service met hun alu-ontwerp voor een roomdivider.

"De roomdivider is 195 x 195 cm x 15 cm groot. Uit een kolom van 15 cm breed wordt een kwart cirkelvormige waaier van ineenschuivende lamellen neergelaten. Bij twee aaneengeschakelde elementen wordt een halve cirkel gevormd.

Deze week werden we geïnformeerd dat we genomineerd zijn voor de Functionele Kunst Award. Er zijn drie genomineerden uit de inzendingen gekomen. We wachten het rustig af", aldus het kunstenaarsduo.

Donderdag 13 februari worden de winnaars bekendgemaakt.

Afbeelding