Carnavalsdisco bij Kindervreugd

Lisse n Speeltuinvereniging Kindervreugd houdt op zaterdagmiddag 15 februari een gezellige carnavalsdisco in de speeltuin aan de Romijnstraat 40A.

De vereniging doet dit in samenwerking met De Gaapstokken. De disco duurt van 15.00 tot 16.30 uur en is voor kinderen tot en met 14 jaar, maar ook ouders zijn van harte welkom. Entree is voor iedereen gratis, zowel leden als niet-leden. En wie is het mooist verkleed, ofwel wie worden uitgeroepen tot prins en prinses van SV Kindervreugd 2020? Kom gezellig langs!


De Tafel van WelzijnsKompas

Lisse n In de bibliotheek aan de Koninginneweg 79A is elke maandag een Tafel van WelzijnsKompas van 15.00 tot 16.30 uur.

Iedereen is welkom met een vraag over bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zelfstandig wonen of sociale contacten. Regelmatig is een organisatie aan tafel aanwezig met informatie over vrijwilligerswerk of diensten & activiteiten. Aanschuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas is geheel kosteloos en vrijblijvend. Men kan een test doen om te ontdekken welk vrijwilligerswerk bij hen past. Of een afspraak maken voor een adviesgesprek met een van de adviseurs van WelzijnsKompas. Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan eens een kijkje nemen op www.vrijetijdbestedinglisse.nl of www.welzijnskompas.nl. Wie liever informatie krijgt tijdens een persoonlijk gesprek, is van harte welkom aanstaande maandag. Voor meer informatie en/of vragen, neem contact op met Ingrid van der Ploeg van WelzijnsKompas Hillegom-Lisse: (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur.


Themafeest De Gaapstokken

Lisse n Tijdens zijn eerste speech maakte Prins Herman de 2e het carnavalsthema bekend van Carnavalsvereniging De Gaapstokken: 'Gypsy en Zigeuners'. Speciaal daarvoor organiseert de Lisserse vereniging een groot feest volledig in stijl van dit thema. In samenwerking met Restaurant De Engel is er op 15 februari het themafeest 'Gypsy en Zigeuners' in de zalen van het restaurant. De avond wordt muzikaal omlijst door dj René, start om 20.30 uur en entree is volledig gratis!