Goed stuk, verkeerde naam

LISSE n Samen met andere gemeenten in de regio en in HLT-verband wordt bekeken op welke manier het vraagstuk van het toenemende aantal arbeidsmigranten kan worden aangepakt.

Volgens een woordvoerder van de gemeente kwam er twee weken geleden een goed artikel uit de pen, maar met een verkeerde wethouder als verantwoordelijke. Dit moet namelijk wethouder Jolanda Langeveld zijn. Waarvan akte en onze excuses voor de gemaakte fout.


Narcissenactie van de Lisser Kaninefaten

LISSE n De leden van scouting de Lisser Kaninefaten gaan zaterdagochtend 29 februari potjes met Tête à Tête-narcissen verkopen in Lisse.

De actie start om 10 uur vanaf de Brede School (hoek Oranjelaan en Nassaupark) en de Poelmarkt. Tot 12 uur gaan de leden langs de deuren in de omliggende wijken Meerenburgh, de Blinkerd, de Oranjewijk en de Poelpolder. De scouts zijn te herkennen aan hun oranje das.

Samen met de kweker heeft de scoutinggroep ervoor gezorgd dat ze dit jaar goede kwaliteit bloemen kunnen verkopen. De prijs voor een potje narcissen is 2 euro, en voor 5 euro krijg je er 3. Betaling kan zowel contant als met pin. De opbrengst van de verkoopactie wordt gebruikt voor groot onderhoud en vernieuwing van het (spel)materiaal.


Lekker Lisse 1+1 gratis weken in volle gang

Lisse n De 'Lekker Lisse 1+1 gratis weken' zijn in volle gang. De hele maand krijgt men bij de deelnemende restaurants het tweede actiemenu gratis.

Dat is dus heel voordelig met z'n tweeën genieten van een lunch of diner. Er zijn actiemenu's voor de lunch en het diner. Let op: ieder restaurant bepaalt zijn eigen actiemenu, actieprijs, beschikbaarheid en actievoorwaarden.

De actie duurt tot en met 29 februari, dus reserveer nog snel een tafel bij een van de deelnemende restaurant, want vol = vol. Kijk voor meer informatie over de actie en de deelnemende restaurants op www.lekkerlisse.nl.


Breien voor een goed doel

LISSE n In buurthuis Salvatori wordt donderdag 20 en 27 februari weer gebreid voor een goed doel.

Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je terecht in het buurthuis aan de Wagenstraat 33 om gezellig mee te breien. Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Mieke Verheij op 0252-529069.