Ruilen maar

Beinsdorp n De Postzegelvereniging Hillegom houdt vrijdag 21 februari een postzegelavond in Het Eiland aan de Rietkraag 5.

Van 19.00 tot 23.00 uur is er een veiling van 200 kavels, bestaande uit zegels uit binnen - en buitenland, albums en stockboeken.

Daarnaast is er gelegenheid tot ruilen en aanschaf van zegels om de verzameling aan te vullen en er is een verloting. Ook niet leden zijn welkom; de toegang is gratis.

Volgens de vereniging is filatelie nog steeds springlevend. De volledige veilinglijst is te vinden op www.pzvhillegom.nl

Meer informatie via de secretaris: Info@pzvhillegom.nl.


Kindermiddag in Café 't Vierkant

LISSE n In Café 't Vierkant aan de Heereweg 214 is woensdag 26 februari voor de eerste keer een kindermiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

De kersverse eigenaren van deze locatie willen op deze wijze laten zien dat 't Vierkant een gezellige locatie is geworden waar ook families welkom zijn. Opgeven van tevoren is noodzakelijk. Dat kan via info@ac-media.nl.


Feestoptocht

Hillegom n De Hillegomse kinderoptocht is zaterdag 22 februari.

Rond 10.30 uur zal de praalwagen van Carnavalsvereniging Hillegom aan komen rijden bij de Houttuin gevolgd door de praalwagen van Carnavalsvereniging de Gebroeders Pils. Hierop kunnen de kinderen opstappen om een rondje mee te rijden.


Duinknijnen zijn er klaar voor

Dezilk n Na de carnavalsmis zijn de Duinknijnen klaar voor vijf dagen lang feest vanaf 21 februari.

Vrijdagavond is nagenoeg uitverkocht. Voor de zaterdagavond zijn nog kaarten voor het Proud to be Fout feest met dj Vlunder. Maandagavond rijdt The Disco Train samen met dj Berthil van Wijk. Kaarten zijn te koop op www.duinknijnen.nl. Zondag 23 februari is de carnavalsoptocht. Dit betekent dat De Zilk van 12.00 tot 16.00 uur is afgesloten.


Amigo's

regio n VTV (Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten) is met twee nieuwe vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking gestart.

Zij komen nu elke maand één zaterdagochtend helpen op de alpacahoeve in Warmond. Daarnaast gaat de vriendenclub Amigo's één keer per maand met elkaar op stap in Hillegom, Lisse of Teylingen. Alle deelnemers hebben een licht (verstandelijke) beperking. Meer info: 071 5230 800.