In de buurt van Dever spotte de fotograaf ineens een fietser en ze maakte een aantal foto's. Deze werd verkozen tot foto van de maand.  | Foto: Dolly van der Laan
In de buurt van Dever spotte de fotograaf ineens een fietser en ze maakte een aantal foto's. Deze werd verkozen tot foto van de maand. | Foto: Dolly van der Laan Foto: Dolly van der Laan

Fietser in de mist

Lisse n Fietser in de mist. Dat is een treffende beschrijving van nevenstaande foto. Het schilderachtige plaatje werd verkozen tot foto van de maand in de Facebook-groep Je bent Lisser als... Dolly van der Laan vertelt hoe ze tot het maken van deze foto kwam.

"Ik wilde zo graag foto's maken in de mist, dus ging ik al vroeg op pad. Ik had al best veel foto's gemaakt van Dever en de boerderij, toen ik in een ooghoek een fietser aan zag komen. Ik schoot snel een paar foto's, waarvan ik deze de mooiste vond." Ze bleek niet de enige, want de leden van de groep kozen deze tot mooiste van de maand.

Vergroting

"De vergroting van de foto die ik van Fotovak Engel krijg, schenk ik aan de ouders van de fietser. Zij herkenden hun zoon hierin, vonden het prachtig en zijn trots."

Een mooi gebaar, Dolly!