Lunchcafé in 't Poelhuys

Lisse n 't Poelhuys aan de Vivaldistraat 4 is vanaf dinsdag 3 maart voortaan iedere dinsdag tot en met vrijdag geopend voor de lunch.

Er staan diverse wisselende lunchgerechten op de kaart, met voor ieder wat wils. De keuken is geopend tot 14.00 uur. Om de opening te vieren, biedt 't Poelhuys in maart een kopje koffie of thee aan bij de lunch aan wie dit artikel laat zien. Voor meer informatie bel Bescal: 0252-865091.


Vrienden van De Gaapstokken LIVE

Lisse n De eerste editie van 'Vrienden van De Gaapstokken LIVE!' vindt zaterdag 22 februari plaats, direct na de carnavalsoptocht (rond 16.00 uur).

Carnavalsvereniging De Gaapstokken organiseren dit compleet nieuwe Hollandse muziekfeest samen met De Gewoonste Zaak aan de Schoolstraat 11. Daar zullen meerdere live-artiesten het podium betreden en het belooft één groots meezingspektakel te worden. Entree tot het event is geheel gratis en meer informatie is te vinden op www.gaapstokken.nl.


Mooie opbrengst Hersenstichting

Lisse n In de collecteweek van de Hersenstichting is in Lisse door zo'n 20 collectanten 1815 euro opgehaald.

Deze mooie opbrengst wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek en voorlichting voor een betere toekomst voor mensen met een hersenaandoening. Namens de Hersenstichting hartelijk bedankt. Collectant gemist? Een gift is altijd welkom op NL18 INGB 0000 000 860 tnv Hersenstichting, Den Haag.