LangeveldsHof bij Tafel van WelzijnsKompas

Lisse n In de bibliotheek aan de Koninginneweg 79A is elke maandag van 15.00 tot 16.30 uur de Tafel van WelzijnsKompas te bezoeken. Regelmatig is een organisatie aan tafel aanwezig met informatie over vrijwilligerswerk of diensten en activiteiten.

Maandag 2 maart is Karin Kuiper van ontmoetingscentrum LangeveldsHof aanwezig om te vertellen over de dagactiviteiten. LangeveldsHof is gevestigd in de Oude School, Heereweg 253. De activiteiten zijn gericht op ontwikkeling of het behoud van vaardigheden. Er zijn mogelijkheden op het gebied van creativiteit, tuinieren en koken & bakken.

LangeveldsHof is op zoek naar sfeermakers, vrijwilligers die sociaal zijn ingesteld en geïnteresseerd zijn in de medemens, lekkere koffie en tosti’s kunnen maken én een dagdeel beschikbaar zijn. Vrijwilligers die het leuk vinden om samen iets te doen, iets te leren of een gesprekje te voeren. Dit alles in een gezellig team van een startende organisatie.


Aanschuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan kijken op www.vrijetijdbestedinglisse.nl of www.welzijnskompas.nl.