De officiële bekrachtiging van de samenwerking tussen Adamas en SamenLoop voor Hoop Hillegom. | Foto: pr
De officiële bekrachtiging van de samenwerking tussen Adamas en SamenLoop voor Hoop Hillegom. | Foto: pr Foto: pr

SamenLoop Hillegom en Adamas bundelen de krachten

HILLEGOM n SamenLoop voor Hoop Hillegom en Adamas bundelen op 20 en 21 juni hun krachten tijdens de 24-uurswandelestafette om geld op te halen voor KWF en Adamas.

“KWF Kankerbestrijding zet zich in voor onderzoek naar kanker en een betere kwaliteit van leven. Daar is veel geld voor nodig. Met de SamenLoop voor Hoop Hillegom willen we daaraan bijdragen. Samen met onze teams en deelnemers gaan we een bijzonder evenement neerzetten met hopelijk een mooie opbrengst. Daarvan gaat 80 procent naar het KWF en 20 procent naar Adamas in Nieuw-Vennep. Dit deel van de opbrengst vloeit dus direct terug in de lokale samenleving”, aldus Andrea Willemse van Team SamenLoop Hillegom.

Op 20 en 21 juni wordt er weer 24 uur (van 12 tot 12 uur) gewandeld bij SV Hillegom. SamenLoop voor Hoop is een 24-uurswandelestafette waarbij de deelnemers van de teams elkaar aflossen. Samen staan ze stil bij kanker én vieren ze het leven. Dankzij indrukwekkende ceremonies, optredens van lokale artiesten en de gezellige braderie is de SamenLoop een onvergetelijk en indrukwekkend evenement.


Officieel bekrachtigd

De samenwerking tussen de SamenLoop en Adamas werd woensdag 19 februari officieel bekrachtigd. “Kwaliteit van leven is een van de speerpunten van het Adamas Inloophuis. Met de 20 procent van de opbrengst van de SamenLoop kunnen we inwoners van Hillegom onvoorwaardelijk welkom heten in hun proces met kanker”, aldus Annelies Osinga, coördinator Adamas Inloophuis. “Wij zijn er trots op dat wij weer met Team SamenLoop Hillegom gaan samenwerken. Samen gaan we de gasten van de loop en de deelnemers een onvergetelijk weekend bezorgen. Tijdens het evenement heeft Adamas een grote (inloop)tent voor de gasten van de SamenLoop.”
Wanneer je geconfronteerd bent (geweest) met kanker kan je je aanmelden als gast van de SamenLoop. Je kan dan gebruik maken van alle faciliteiten en activiteiten, zoals massage, wensenboom, amusediner, die Adamas tijdens het evenement aanbiedt. Daarnaast kan je ook meedoen aan de openingsceremonie, de kaarsenceremonie en/of de slotceremonie. Uiteraard is je partner of begeleider ook van harte welkom. Meer informatie of aanmelden: https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/zuid-holland/hillegom-2020/.