Kerkdiensten in Lisse, Hillegom en De Zilk

Protestantse Gem. Hillegom

Maartenskerk, Kerkplein 1

In verband met de verspreiding van het coronavirus zijn met onmiddellijke ingang alle activiteiten in de Maartenskerk, het Maartenshuis en De Vonk afgelast. Dat geldt ook voor de biddagviering van de gezamenlijke Hillegomse kerken op 26 maart in Open Hof.


Open Hof Hillegom
Open Hof, Raadhuisstraat 3
In verband met de afgekondigde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, komen de Open Hof-samenkomsten tot 1 april te vervallen. Open Hof is op zondagochtend tussen 10.30 en 11.30 uur wel geopend voor hen die een moment van stilte, gebed of bezinning willen.


Evangelie Gemeente Hillegom

Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16
Zondag 15 maart, 10.00 uur

Onze zondagse samenkomsten worden in de regel bezocht door minder dan 100 mensen en zullen vooralsnog dus gewoon door mogen gaan en zullen ook doorgaan. Wel wordt nadrukkelijk verzocht om de persoonlijke hygiƫne goed in acht te nemen en elkaar geen hand te geven. Mensen met verkoudheidsklachten en/of koorts dienen thuis te blijven en contact met anderen te vermijden.


Parochie Heilige Willibrordus

St. Jozef en St. Martinuskerk

St. Agathakerk

H.H. Engelbewaarderskerk

H. Hart van Jezuskerk

Tot nader orde worden alle vieringen op zaterdag en zondag en alle activiteiten zoals filmavond en de koffiemomenten afgelast.

Samenwerkingsgemeente Lisse

Nu de overheid ons in de Corona-crisis op onze verantwoordelijkheid wijst en adviseert sociaal contact zoveel mogelijk te beperken hebben wij moeten besluiten dat de diensten op zondag 15 maart, 22 maart en 29 maart NIET zullen worden gehouden. Ook de gemeentevergadering van 25 maart gaat niet door. Alle activiteiten in Salvatori zijn afgelast.


Evangelie Gemeente Lisse

De Poort, Jozef Israƫlsstraat 11

Op de komende zondagen hebben we gewoon een samenkomst in de Poort zoals gepland. Uiteraard houden we rekening met het maximum van 100 mensen die we mogen toelaten.


Gereformeerde Gemeente Lisse

Salemkerk, Tulpenstraat 35

Wegens coronavirus wel kerkdiensten, maar thuis luisteren.


Protestantse Gemeente Lisse

Grote Kerk

Vanwege het rondwarende coronavirus hebben de kerkenraden van de Pauluskerk, Grote Kerk en Gereformeerde Kerk tot hun spijt moeten besluiten om alle in maart geplande kerkdiensten af te gelasten. Dit conform het advies van de landelijke PKN en onze classis. Voor de periode daarna wordt later een nieuwe afweging gemaakt.