Seniorenbus rijdt voorlopig niet

LISSE n De Seniorenbus Lisse rijdt tot nadere aankondiging niet meer, in verband met het corona-virus. De organisatie heeft hiertoe besloten na overleg met het RIVM. Ze vindt het niet meer verantwoord om nog langer door te rijden.

"Wij vinden het heel vervelend voor onze passagiers, maar we hadden geen andere keus. Oudere mensen zijn immers een kwetsbare groep. Daarom willen we geen enkel risico nemen. Bovendien moeten we ook onze chauffeurs beschermen’’, aldus coördinator Johan van Zoest.
Klanten van de bus die al een rit hadden gereserveerd, worden telefonisch op de hoogte gebracht van de situatie. De telefoondienst van de bus blijft wel bereikbaar voor informatie, van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur. Wanneer de situatie weer veilig is, zullen de vaste klanten daarover worden geïnformeerd.


Berichtgeving over corona

LISSE n LisserNieuws komt wekelijks uit op dinsdag, maar het nieuws rond het nieuwe coronavirus wordt dagelijks gebracht. Houd daarom ook www.lissernieuws.nl in de gaten voor het laatste coronanieuws uit Lisse.