Burgemeester Lies Spruit bij tv-spreekuur

Regio n De burgemeesters in de Bollenstreek houden elke vrijdag spreekuur over corona op Bo-tv. Komende vrijdag, 17 april, schuift Lies Spruit aan bij presentator Ard Zandbergen. Het begint om 12.00 uur.

Bollenstrekers kunnen de burgemeester vragen stellen met betrekking tot de coronacrisis. Stel je vraag door te bellen naar 071-3614858 of mail je vraag naar redactie@bollenstreekomroep.nl.. Via www.bollenstreekomroep.nl of de app 'Lokale omroep' kun je inschakelen op Bo-tv. Afgelopen vrijdag was burgemeester Arie van Erk van Hillegom aan de beurt. Het spreekuur met hem is terug te kijken op www.bollenstreekomroep.nl.


Verhuizing dokterspost

Lisse n In antwoord op vragen van de VVD-fractie over de verhuizing van de dokterspost in Voorhout naar Alrijne Leiderdorp, geeft het college van B & W aan die bezorgdheid te delen.

"Net als u voelden we ons door dit bericht overvallen. Met de directeur van de Stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland en Doktersdienst Duin- en Bollenstreek is telefonisch contact geweest en is een eerste korte toelichting gegeven. De avonden en in de weekenden overdag, blijven alle drie de HAP’s in de regio (Leiderdorp, Voorhout en Alphen aan den Rijn) open. Daarnaast worden de plannen nog getoetst aan de regiovisie van het Regionaal Overleg Acute Zorgketen. De brief van de werkgroep Senioren Lisse was ons niet bekend. We nemen contact met hen op om de bezwaren door te nemen. We zullen ze ook adviseren zelf suggesties naar de Stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland en Doktersdienst Duin- en Bollenstreek te sturen."