Afbeelding
Foto:

Feest voor de deur van Bloemswaard

HILLEGOM n Nu de bewoners van verpleeghuizen geen bezoek meer mogen ontvangen en de dagelijkse activiteiten beperkt, zoeken de medewerkers van HOZO naar alternatieven.

Zoals zoveel geplande activiteiten, kon ook de muziekmiddag op 8 april niet doorgaan.
De voor die middag ingehuurde artiest, Paul Herber, stond letterlijk voor een gesloten deur. Maar.... voor de deur van Bloemswaard bracht hij toch zijn repertoire ten gehore. Daarmee trok hij een hoop bekijks, niet alleen van de bewoners en medewerkers van Bloemswaard, maar ook van voorbijgangers. Menig voorbijganger bleef – uiteraard op gepaste afstand – even staan om mee te genieten van de gezelligheid voor de deur van Bloemswaard. Naast optredens en borrelmomentjes worden er in Bloemswaard verschillende activiteiten aangeboden, aangepast aan de richtlijnen van het RIVM. Zoals ‘gangbingo’s’, activiteiten in kleine groepjes en terras- en zwaaimomenten georganiseerd.

En er zijn meer initiatieven. Vorige week heeft de firma Imanse uit Lisserbroek 50 bossen lelies geschonken voor de cliënten van Zorg thuis HOZO Hillegom. De bloemen werden opgehaald door de medewerkers. Hiermee hoopt de Hozo de cliënten even een fleurig moment op de dag te bezorgen in deze moeilijke tijd.

De thuiszorg gaat door voor de cliënten om ze door deze moeilijke tijd te helpen.


Afbeelding