Afbeelding
Foto:

n Rabobank Bollenstreek doneert nieuwe duofiets

gift n Fietsmaatjes Hillegom Lisse heeft de nieuwe duofiets van Rabobank Bollenstreek in ontvangst genomen. Zodra regelgeving rond het Coronavirus dit toestaat nemen de vrijwilligers en gasten in Lisse en Lisserbroek de door Rabobank gedoneerde duofiets in gebruik.

Vrijwilligers Harrie en Gerard werden ontvangen door Jan van Egmond, directeur Particulieren en Private Banking Rabobank Bollenstreek en Jacqueline Vonk, medewerker van de bank. Het welkom was uiteraard zonder handen schudden en op gepaste afstand.


In de voorjaarseditie van Rabo&Co is op pagina 15 “Berichten uit de Bollenstreek” ook aandacht geschonken aan Fietsmaatjes Hillegom Lisse. Via dit platform deelt de bank bijzondere verhalen van mensen die naar elkaar omkijken en de handen ineenslaan om oplossingen te vinden voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Hiermee wordt een podium gegeven voor de uiteenlopende sociale en maatschappelijke initiatieven, waar de bank via haar leden, andere klanten of medewerkers actief bij betrokken zijn.


Zoals in een ander bericht is gemeld wordt er op dit moment vanwege de maatregelen niet met de duofietsen gefietst. Het bestuur hoopt dat gasten met hun fietsmaatjes de komende zomer toch nog een aantal mooie fietstochten kunnen gaan maken.