Afbeelding
Foto:

Hoi lieve Tijs,

We mogen helaas niet bij je komen, maar dan doen we het maar met een foto.

Van harte gefeliciteerd met je 9e verjaardag!

Groetjes, opa Koos en oma Magda.


Lieve opa en oma Kloot & oma Buis

Wij missen jullie....hou vol!

Groetjes Thijs en Sophie


WelzijnsKompas blijft hulp bieden

REGIO n De sociale gevolgen van het coronavirus zijn groot. Mensen die extra ondersteuning kunnen gebruiken, kunnen contact opnemen met WelzijnsKompas via 0252-757 100 (tussen 9.00 en 16.00 uur) of mailen via: info@welzijnskompas.nl.

De organisatie roept vooral kwetsbare oudere mensen op om contact op te nemen, maar ook mensen die de deur niet uit kunnen of durven, en een klein sociaal netwerk hebben. Er kan gebruik gemaakt worden van onze beldienst, wanneer er behoefte is aan een praatje. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de boodschappendienst. Na aanmelding gaan zij zo snel mogelijk een match maken met een vrijwilliger.


Communiceren achter glas

HILLEGOM n Bewoners in verpleeghuizen mogen nog steeds geen bezoek ontvangen. Dat eist zijn tol, zowel bij de bewoners, als bij hun familieleden.

Er zijn tablets beschikbaar, waarmee bewoners met de hulp van medewerkers kunnen beeldbellen. Ook zijn er inmiddels in Bloemswaard en Parkwijk hoekjes ingericht bij het raam waar bewoners kunnen bellen met familie, die buiten voor het raam staat. Hoewel fysiek contact nog heel erg wordt gemist, genieten de bewoners enorm van deze contactmomenten en zijn zij erg blij met dit initiatief.

Afbeelding