Eerste Lissese Thuisbingo van De Gaapstokken

Lisse n De eerste editie van de Lissese Thuisbingo vindt zaterdagavond 9 mei plaats. De naam zegt het al: een bingoavond die vanuit huis meegespeeld kan worden. Deelnemers kunnen prijzen van lokale ondernemers winnen. De organisatie van de Lissese Thuisbingo is in handen van CV De Gaapstokken.

De carnavalsvereniging wil graag iets terug doen voor ondernemers die de vereniging normaal een warm hart toedragen, maar nu door de coronacrisis hard worden geraakt. Daarnaast volgt de vereniging haar doelstelling door voor inwoners van Lisse een leuke activiteit te organiseren. Nu niet in een grote feestzaal, maar bij mensen thuis.


Livestream

Het idee van de thuisbingo is simpel en werkt hetzelfde als een normaal bingospel. Op zaterdagavond 9 mei start het spel via een livestream op de Facebookpagina van De Gaapstokken. Het wordt geen saai bingospel, maar een show met sfeer, entertainment en uiteraard mooie prijzen. Door de prijzen te kopen bij Lissese ondernemers ondersteunen deelnemers ook deze bedrijven. Om deel te kunnen nemen dient men zich vooraf aan te melden via www.gaapstokken.nl en de kosten bedragen € 10,00. Voor dit bedrag kan men 4 rondes bingo meespelen. De bingokaarten ontvangt men uiterlijk 9 mei voor 12.00 uur thuis op de mat. De volledige speluitleg is eveneens te vinden op www.gaapstokken.nl. Ook bij aanvang van het spel worden de spelregels nog eens duidelijk verteld. De Lissese Thuisbingo wordt zaterdagavond 9 mei vanaf 19.00 uur uitgezonden via www.facebook.com/degaapstokken. Inschrijven kan tot donderdagavond 7 mei 22.00 uur.