'Eenzaam en samen één'

Regio n Zingeving is een belangrijk thema in de samenleving. Het raakt aan geluk, en daarmee meteen ook aan ongeluk. Maar wat is het eigenlijk? Zingeving gaat over wat zin geeft aan het leven. Het gaat over bewust worden en bewust zijn van je drijfveren in het leven.

Palliam, netwerk in de Duin- en Bollenstreek voor zingeving en levenskunst, heeft in mei elke maandag, woensdag en vrijdag om 10.00 uur een online bijeenkomst. Zo’n P-eye duurt slechts een half uur. Er is een gevarieerd programma, met voor iedereen wel iets interessants.

Met ‘Beter wordt het niet’ gaat filosoof/theoloog Gerko Tempelman op vrijdag 29 mei in hoe de oude Griekse filosofen omgaan met onzekerheden, waardoor je meer innerlijke rust kunt ervaren.

Op maandag 1 juni, zal Frank Kazenbroot als geestelijk verzorger in een ziekenhuis over zijn recente ervaringen vertellen: ‘Eenzaam en Samen Eén’.


Inschrijven kan via de website www.palliam.nl. Deelnemers ontvangen daarna een linkje voor de online bijeenkomst. Palliam wil met dit initiatief omzien naar iedereen die dat op prijs stelt.


Online Nabestaandencafé

Regio n In deze vreemde en voor veel nabestaanden moeilijke tijd houdt het Nabestaandencafé zondag 7 juni van 14.30 tot 15.30 uur een online bijeenkomst.

Het thema is 'Hoe gaat het met je'. De bijeenkomst is interactief en staat onder leiding van vaste gastvrouw Esther Zwartepoorte. Vooraf aanmelden via: info@nabestaandencafeLeiden.