De foto op Marcels bucketlist is juist precies de andere kant op gemaakt. | Foto: Marcel van den Bos
De foto op Marcels bucketlist is juist precies de andere kant op gemaakt. | Foto: Marcel van den Bos Foto: Marcel van den Bos

De foto die niet gepland was

Lisse n De bollenvelden stonden weer schitterend in bloei dit jaar, maar door de coronacrisis konden er helaas minder mensen van genieten dan normaal. Misschien maakt dit plaatje het gemis een beetje goed.

De foto is gemaakt door Marcel van den Bosch, en werd gekozen tot Foto van de maand in de Facebookgroep Je bent Lisser als... "Al een aantal jaar wilde ik een foto maken van een mooi veld met bloemen met een molen op de achtergrond. Ik had al een paar keer langs de Leidsevaart gefietst, maar bij de Hoogeveense molen ging dat telkens net niet lukken. Half april stonden dan eindelijk de bloemen daar schitterend in bloei en kon ik met mijn camera op pad. Ik vond er een rustige plek en maakte de foto die ik al zolang wilde maken. Maar daarna werd het nog veel mooier. Ik draaide me om en zag een schitterende lucht boven de bollenvelden komen. Deze foto is zo’n 15 minuten na zonsondergang gemaakt nabij de Leidsevaart. Soms kom je dus met andere foto’s thuis dan dat het plan was, gewoon door ook eens achter je te kijken", aldus Marcel.


Weer volop tennis bij HTC

Hillegom n Bij HTC zijn de tennis- en padelbanen weer volop in gebruik.

Ook is het terras bij het clubhuis weer open voor een drankje na afloop. In verband met de coronamaatregelen, heeft de vereniging regels opgesteld voor haar leden.


Extra regels

Een baan reserveren gaat via de ClubApp en op het park geldt eenrichtingsverkeer. Er is altijd een aanspreekpunt (vrijwilliger) aanwezig bij de vereniging.

De scoreborden mogen nog niet gebruikt worden en helaas gaat het Open toernooi en het ITF Juniors niet door.


Marieke Koster, van de PR-commissie laat weten: "Wellicht mag het Onderling Toernooi nog wel doorgaan, dat is nog niet duidelijk. Sinds vorig weekend mag er ook gedubbeld worden! Dit merken we heel erg in de reserveringen."

Voor meer info over HTC zie de advertentie in deze krant op pagina 10.

Afbeelding